Followers

Sunday, February 6, 2011

Terima kasih buat followers semua

Assalamualaikum wbt buat semua pengunjung setia blog KotakEmail. Sedar tak sedar dah 2 tahun blog ni beroperasi sejak bulan Feb 2009. Dan selama itulah sebahagian dpd email2 yang aku dapat, aku kongsikan kat sini. Dengan harapan apa yang baik boleh dijadikan panduan dan pelajaran. Terima kasih tak terhingga buat mereka2 yang tak putus2 menghantar email2 yang berinfomasi kepada aku selama ini.

Pada tahun pertama blog ni diwujudkan, setiap hari ada saja posting baru dan aku time tu amat rajin membalas komen2 korang. Bila masuk tahun kedua, aku tak dapat kekalkan prestasi mcm tu dan jarang membuat posting (walaupun just copy paste dari email :p). Aku minta maaf jika kebanyakan komen2, aku x balas. Walaupun aku tak balas, aku tetap baca dan membuat kunjungan balas ke blog korang jika ada kelapangan. Terima kasih tak terhingga buat pengomen2 setia blog nie.

Melalui blog nie jugak, aku dapat ramai kawan2 bloggers. Antaranya bro Hysman, Dr.Hana, cik Reen, cik Anis, kak Nurul, kak Lin, cik Mynna, Fina, Bro Epui (wallaweii), bro Amirul & wife, cik Cookie, cik Ayu, bro Azly (tokey bengkel), kak Atie, cik Hanim, cik Aleen, bro Jantan Keparat, cik Ain, cik Balqis, bro Mamai, Tengku, cik Seri, kak Ida, cik Sufy, cik Ezora (cik Pora), bro Framestone, dan ramai lagi bloggers2 hebat yang mungkin aku terlupa masukkan korang. Kalo nama korang tertinggal, sila 'gegar' kat ruangan komen yer... hehehehe....

Buat follower2 baru, selamat datang aku ucapkan. Kalau ada email2 yang menarik dan berguna, bolehlah sent kat okeyhh@gmail.com. Sharing is caring bak kata omputeh. Jika kita berkongsi 1 perkara yang baik, perkara2 yang baik2 juga akan datang kpd kita. Apa yang penting??? Kerjasama... Ahaks...

Salam sayang buat korang semua. Jaga diri baik2... Yang baru balik dr bercuti raya cina tu, rehat cukup2. Nanti kerja letih la pulak. Semoga semakin bersemangat untuk mengharungi kehidupan yang mendatang nie... ;)

Naz ~ Dah 500 org yang follow blog nie. Terima kasih...terima kasih...terima kasih... :D

8 comments:

Muhammad Burn said...

Dulu memang slalu update... tetiba satu masa dulu lama giler bercuti... Skarang dah update tapi tak selalu cam dulu. suka blog ni, harap dapat jadi cam dulu balik la yer...

mr edz said...

baik ko buat blog bergambar tak payah tulih.. hehehehe

hysman said...

thanks Naz...
adeii..ayat ko mcm nk pergi ke sinun jer..
hahahaa...
lps ni rajin2 la yer updated..
kite bikin gempaq 8 petala mcm dulu2....
walupun dunia blogging tak mcm dulu (skrg ni rmai blogger more pd cik nuff jer)tp kita kasi share kita pnya info tnya mengharapkn feed back berupa wang ringgit.. cheewahh..
hahaha.. ilmu tu akan dibangkitkn kat akhirat kelak bkn duit..
mak oiii..
terlebih pnjg komen aku...

gian dah lame tak tulis pnjg2 der..
hahaha

atie said...

Tahniah naz.... semoga naz teruskan dng n3 2 yang baik.... salam persahabatan yang berpanjangan.......semoga bahagia selalu...........

♥e'in♥ said...

same2.. =)

FiNa said...

yeay! nama aku ade... hehe...

aah la naz... aku rindu gak zaman dlu... tapi aku sendiri pun bz gak.. hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh tepahat nama aku thanks menghargainya....

eeeemmmm aku gak senantiasa sebuk sangat lahhh... maafkan aku juga yerr... but still aku suka blog ko ni....

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku dah anggap setiap tulisan ko amat istimewa itu yang aku rasa blog ko berjiwa....hidup