Followers

Wednesday, February 18, 2009

Ada berani?

Naz : Letih sangat pakcik ni sampai tido kat atas jalan. Rasanya kat Pahang kot??

8 comments:

ad3ck said...

Pakcik neh lagi berani dari askar Yahudi eheheehe.

Naz said...

kita tangkap pokcik ni, pastu hantar ke semananjung gaza nak..

hysMan.. said...

Naz..Hahaa..
Ok gak bro..Tapi..
Takde guna anto pakcik ni ke Gaza..
Gi sana pon tido tak kita masa n tempat.. Elakkan org dok bom sana sini die terkinja2 mcm 'Game Worm'..Penah main tak?? hahaa..
Abeskn boras jo..
Baik anto die ke tanjung rambutan..
:p kasi setle..

Naz said...

Ooo.. game tu aku nak maen tp pc member jem time tu. tp aku kengkadang layan 1 game yg cukup klasik. nama game tu 'half life'. kalo boring2 tahap cipan, aku layan sampai muntah darah. asyik2 kena tembak jer, last2 aku maien cheat jer. semua musuh x nampak aku. aku jer nampak depa. aku sesah depa smpai sekor pun x tinggal. hahaharrr...

pasal pokcik yg berani tu, kalo kita hantar ke t.rmbutan ok gak. tp aku rasa dia ni malam sebelum gambar diambil maybe tido kat masjid. ada la 1 jin Islam x pueh hati dng dia pasal time tido kaki dia mengadap kiblat. last2 kena 'pindah' kat tngh jalan. tu andaian aku jer.. pasal dulu2 cikgu aku ada criter.

hysMan.. said...

half life same like CS rite??
aku pon ade men gak tapi aku men kpale aku makin tak betull.hahaa..
main tipu mesti bole menang..macam kehidupan kita nie..wawawa...

hahahahah...jin ape tu ek???
tak pon naz bini pertama marah dok humban pakcik ni ke tengah jalan..abes tu tiap2 malam dok asek mimpi bini muda je..mane tahan beb..kuikuikui..:p

Naz said...

c.s tu versi terbaru selapas h.l. aku maen tipu sesekali jer. bukan bnyk kali. hehehee... hidup ni kalau x tipu x sah. tp sendrik mau ingat la..

jin tu namanya jin highway. pakcik camtu pun ader 2 bini? hahahaaa... memang power syut. last2 diri yg sengsara. kwang2x...

des@line said...

oh I did it in South Korea 3 months ago but at night..Usually sleeping on the road at night more dangerous cz drunken who drive the car...silap2 hari bulan kene langgar cz pemandu mabuk..but so fun...

Naz said...

baru td i tngk tv pasal xcident. driver mabuk time bawak keter. so brlanggar.. mati di tempat kjdian.. nasib bukan org kita.