Followers

Saturday, February 28, 2009

Virus!!!

Be Extremely Careful especially if using internet mail such as Yahoo, Hotmail, AOL and so on.

This information arrived this morning direct from both Microsoft and Norton.

Please send it to everybody you know who has access to the Internet.

You may receive an apparently harmless email with a Power Point presentation
'Life is beautiful.'

If you receive it DO NOT OPEN THE FILE UNDER ANY CIRCUMSTANCES , and delete it immediately ...

If you open this file, a message will appear on your screen saying: 'It is too late now, your life is no longer beautiful.'

Subsequently you will LOSE EVERYTHING IN YOUR PC and the person who sent it to you will gain access to your name, e-mail and password.

This is a new virus which started to circulate on Saturday afternoon.

AOL has already confirmed the severity, and the antivirus software's are not capable of destroying it.

The virus has been created by a hacker who calls himself 'life owner.'


PLEASE SEND A COPY OF THIS EMAIL TO ALL YOUR FRIENDS and ask them to PASS IT ON IMMEDIATELY


MOHAMED NASSER AHMAD
H/P : 019-369 0953

Naz : Mcm2 lah 'kuman' zaman akhir zaman nie...

9 comments:

hysMan.. said...

Teknologi da bekembang,
negara da maju..
biaselah tuu........
hehe....

nonna manis said...

isy kuman ni suke nyusahkan org btol

Naz said...

Man, pc opis aku pernah kena virus dulu. semua doc office (word, xcell,vsio, p.point) hilang. hilang akal aku kejap time tu. terduduk dan termenung dlm sejam pasal maklumat2 penting dan sulit dah hilang. aku ada buat backup kat pc 1 lg. kebetulan pc tu aku tengah format. cadang lepas format nak install balik backup tu. ruper2nya x sempat...

nonna manis, kuman tu memang teeeerrrlalu menyusahkan. so, berhati2lah selalu sewaktu online ataupun plugin thumb drive. scan dulu sebelum buka.

amirul said...

Salam Naz,
Saya cut and paste entry ni kat blog saya ye? Info berguna...thks.
btw no.h/p sape tu? Naz ke?

Naz said...

boleh... x der masalah. kalo ada n3 saya yg berguna.. copy sajer. lagipun saya ambil bulat2 dr email saya. no tu mungkin no hp org yg tulis amaran virus tu.. agaknya..

hysMan.. said...

Naz,
ko penah dpt virus brontok tak???
die kacau suma document word gak..
skrg ni,virus trojan tlh mengalahkannya..hehe..
kecoh ar owner virus ni..
nyusahkn org..
hmm...

Naz said...

aku tau, tp just baca kat forum. yg serang doc aku, x tau la virus atau trojan. yg nyatanya, kuman tu betul2 menyusahkan hidup aku dan pengguna internet seluruh dunia...

hysMan.. said...

seluruh dunia???termasuk aku ke bro???
hahahahahaahahaaaaaa...
:p

Naz said...

yer la kot?? hahahaa.... ko pakai anti virus aper?