Followers

Monday, February 23, 2009

Tuan Motor yang terlampau

Cuba anda bayangkan kalau mamat naik motor dari KL sampai Perlis. bila sampai perlis mcm mana mamat ni berjalan…..

Naz : Pecah perut aku gelak. Kalau dah exstream, sanggup buat apa sajer...

15 comments:

hysMan.. said...

hahahahahahaha..
ko penah nampak org utan tangan terangat ke atas tepuk tangan..jalan tateh..tateh...
ha!gitulah ghupanya bila die sampai perlis...wawawa...

link ke forum camne ek??aku lupa ar..aku men tekan2 je jumpa..
ko try tengok nih..

http://honda-snowblowers.blogspot.com/

Naz said...

aku dah review blog ko tu. Boleh tngk kat komen dlm n3 aku sebelum nie... ok, link forum ada kat atas header blog ads3ns3. ataupun ko boleh terus ke thread niche projek :
http://ads3ns3.forumotion.com/join-projek-kami-terhad-f10/niche-projek-t5.htm

Naz said...

aku pikir pun sama... jadi cam org utan nak berjalan tateh2... :D

whose said...

Tapi timbul persoalan skag...napa KL hingga PErlis...hehe..napa tak Joho0r ke PErlis...baru masyuk..gerenti jalan macam atUk orang utan bila sampai PErlis..huhu...

SyazReA said...

tgk pic ni pon da terasa letih... haha.. pelik2x...

Naz said...

apatah lg si empunya diri...

Naz said...

Salam whose...
Hmmm... persoalan yg menarik sekali. naper nyer x dr Johor ke Perlis? mungkin kalau jarak tu, tuan moto tu akan jalan mcm penguin kot. ntah ler...

hysMan.. said...

hehehe..
a'ah tak terpikir plak aku..
nape die tak dari jay bee ye??
huhu..penguin??terkepak2..
:p

Naz said...

hahahahaaa.... terkepak2... perkataan tu benar2 mencuit imaginasiku...

hysMan.. said...

ko tak penah dengar ke perkataan terkepak2 tu naz??hehe..
kat kg aku slalu digunakan...haha..

naz kat blog smilemyfta aku bole letak adsense jugak tak???

Naz said...

tp kat sini belum sampai lg kot perkataan 'terkepak2'. terkinja2 tu ader lah. hahahaaa

off topik: actually adsense sesusi dimasukkan dlm blog/website bi. pasal depa ada mekanisme yg boleh detect words2 dlm content dan akan memunculkan iklan2 yg berkaitan. kalau dlm bm, ikut nasib. selalu akan keluar 'iklan layanan masyarakat'. kalo klik pun x dpt aper..

hysMan.. said...

oo ic..
thanx naz... :p

Naz said...

sama2... ko godek2 la entry2 kat dlm blog aku. aku nak terangkan sekaligus payah kat sini. so, blog tu aku khaskan untuk tujuan tu. :)

hysMan.. said...

insyaAllah nnt aku godek2 la blog ko tu..skrg ni tgh dok pening opis kena masuk pencurik..bz skit..kne cover byk document..
hehee..

Naz said...

hmm... samolah den. opis aku dan 2 kali kena pecah. bnyk la kejer ko skrg nak cover doc. jng pening2, jom kopi secawan.