Followers

Sunday, July 26, 2009

Hospital in Dubai









Naz : Berapalah spital tu charge sehari yerk??

12 comments:

mamai said...

bior betul kalau tak sakit pun aku buat2 sakit

rhapsody LiN said...

pergh...
giler bes.

tp wad diraja (wad untuk raja kat malaysia) pon lebih kurang mcm hotel je aku tengok.

Shahrul (Nama Sebenar) said...

rhapsody Lin,
wad diraja?
ada ek?
kat hospital mana tu?

Lili Puteh said...

klo mati kat sini kesti rs tenang je..

Redynne™ said...

hmmmmm....

ari2 sakit pon besh gak nih.. :P

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

salam ziarah..

hmm.. ni bukan cam hospital.. istana dah nama nye..

Dubai mmg negara kaya kan??

amirul said...

Salam Naz,
wahhhhhh! melopong mulut eden tengok gambow2 tu...kalau macam tu punya mewah aku sampai tua tak turun dari katil hospital le jawabnya hehe... :)

Datuk sedara bini aku pernah duduk kat dubai selama 2th kerana out station dia pun pernah kata condo yang dia tinggal tupun mewah macam istana...mngkin orang sana kayo rayo kot..

P/S: Aku pun nak pgi kojo kat sana la hehehe...habibi ya maulana

tengku_fir21 said...

fikir dua kali klu nk ge hospital tu

hysMan.. said...

Naz,
klu aku spital gomen pon sehengget susah nak bayo apetah lg bilk spital mcm ni..
umargghhhhh aiiiii..giler gaban punya wad,da mcm istana kayangan pon ade..hahahhaa..
aku msok spital ni dlm mimpi je kot..huhuu

syaf said...

pergh dasyat giler hospital,
kalu cam itew aku pon nk masuk hospital hari3, hahaha

sonok gler,
nazz sowwy aku x bagi lagu 2,

aku segan ler bile dengar balik lagu 2, takot ko gelakkan jek..sore aku bukan best pon..huhuh

FiNa said...

humangaih!!!!!!!!!!!!!!
gilok..
sepital cam otel 7 bintang...

miss GAZA said...

meh addressnya..
nak cari gak hospital cam gini.
haha