Followers

Tuesday, July 28, 2009

Smart Ass









Naz : Agak2 boleh claim insuran tak??

14 comments:

syaf said...

hahahah bodoh betul..lori kecik nak angkat krete, lori tercampak, lori besr nk angkat lori kecik pon terangkat gak..adoyai...

macam2...

rhapsody LiN said...

ahaha~

cikgu biology aku pernah tnjuk email ni masa form 5 dulu..
:p

mamai said...

kalau tengok video clip dia lagi best lawak ler tapi mmg ler tak smart dia orang nie

mamarempit said...

ape kes tu....kat mane tu....adoiiii....parahhhhhh

FiNa said...

hahhahahahhahahahaaaaa....

adus.. macam2 dunie nieh..

ameeza77 said...

oit kata oustation seminggu, amacam Jinbara :p

atie said...

pasal claim insuran tu tak pasti le dapat ke tak kesian kan lucu pun ada gak....

Dj Epoi said...

Kalau Amirul tengok......
Mesti dia ketawa kui...kui...kui...

hysMan.. said...

Naz,
da lama aku cri gambo nih..
gambo ni time aku gi safety course dlu ade tunjukkn..
puas aku mencari..
sent to my email Naz..
tolong..hehehe..

naqiubex said...

suka gambar ni juga.. lama tak nampak..

nonna manis said...

haha ni tol ek..cm xy jer...
cm2 ek nape berat sgt ke lori tu...

FiNa said...

man malas beno.. copy la sendirik!

miss GAZA said...

erm
sebenarnya depa kena angkut keta tu ngan apa ek?
=P

miss GAZA said...

eh silap lak!
bukan keta tapi lori kecik tu..
huhu