Followers

Saturday, July 18, 2009

Telekung duduk


Email dari Su...

Ni kejadian kat rumah operator
Lepas amik air sembahyang,dia pie sembang ngan kawan dia dulu.
Selalu pie sembahyang terus..
Lepas abis sembang.masuk bilik tengok telukung dia duk duduk macam org tgh sembahyang..



Naz : Subhanallah...

18 comments:

Lili Puteh said...

subhanallah..

aYu said...

xterkata2 aku.. subanallah...

Kish said...

isk... abg naz.. betui ka ni?? subhanALLAH... isk2. speehless.

~ h a n i m h u s i n ~ said...

btol ke ni?hrmmm...yg aritu sejadah terapung kat masjid kristal..

speechless..

tapi ada sesuatu di sebalik tabir..malu anem tgk...huu~

IxoR@ said...

Hihihi....

Ada sesuatu di belakang telekung berwarna PINK....hahahaaaa....

Tukang cerita said...

Salam....

btul ker ni?
Subhanaallah...

hysMan.. said...

Subhanallah,
dolu sejadah ijau sama gaya ni jugak..kuasa Yg Maha Esa..


~a'ah laa...aku nampak..!!
:)

Naz said...

Lili Puteh...
Subhanallah... :)

Ayu...
Pokcik juga sama...

Kish...
Mungkin betul... harap2 betul...

Anem...
Err... pokcik x prasan pulak sesuatu di sebalik tabir... cik Anem ckp baru pokcik perasan... sorry... terpost la pulak....

Ixora...
Alamak... cik Ixora juga nampak?? huhuhuhu.... saya x prasan masa mula2...

Tukang cerita...
Insyaallah betul... :)

Man...
Ko juga nampak?? :p

amirul said...

Salam Naz,
sungguh luar biasa itulah kuasa Allah supaya kita sentiasa beringat SubhanaAllah...

P/S: hehehe...aku tak tahan nak gelak ko paham2 je la..apa yang depa nampak aku pun ternampak gak itupun bila bini aku bagi tau..kalau tidak akupun tak perasan

Naz said...

Waalaikumsalam Amirul...
Memang luar biasa... peringatan buat mereka2 yang mahu berfikir...

aku pun sama mcm ko. mula2 x prasan tuut tu. bila dah posting dan baca komen, baru aku terperasan.. hehehehe...

syaf said...

subahanallah...
kuase tuhan yg Maha Dasyat...

ayooo cam new bley ade menatang tuhkat belakang telekung 2...ceh...

FiNa said...

patutnye ko paint kat blakang tu naz...

waduh... segan! segan!

Shahrul (Nama Sebenar) said...

naz,
subhanaAllah
semoga paparan ini menyedarkan kita semua
p/s: minta ko delete foto yang pertama tu. tak elok la dipaparkan foto berkenaan. mohon kerjasama. tQ

FiNa said...

tq naz..
sbb ko paint kat blakang tu...
waduh.. segan tak ilang lagi nieh..

Naz said...

ok semua.. aku da gelapkan apa yang x sepatutnya dilihat tu... sorry erk, pesal lambat bertindak. harap2 korang x marah kat aku lg... peace no war :)

FiNa said...

marah dia! marah dia! hahhahahaa

syah_bandar said...
This comment has been removed by the author.
syah_bandar said...

isu ini pnh dibahaskan oleh ulama tertentu kerna lantas terlalu bnyk fenomena sebegini terjadi..kubah masjid terbang,sejadah brdiri dll..menurut pendapatnya ini semua kerja jin..tujuannya x laen x bukan untuk menyesatkan manusia..nk tarik perhatian manusia..menyesatkn cane?apabila manusia lara&sibuk dngn permainan nye and apabila ada sesetengah yg mula melakukan perkara syirik dan bnyk lg la..so x pelik la semuanya tu..skadar jin nk angkat kaen tu maka terangkat la..ini merupakn slh satu pndt ulama maybe de pelbagai lg pndpt dan khilafnya.ada kebenarannya.papepun semuanya kekuasaan Allah..kita bernafas pun atas kekuasaan Allah jg.jin bleh bwt bnda pelik bg mata manusia pun sbb kekuasaan Allah..semuanya adalah atas kekuasaan drNya..