Followers

Thursday, June 4, 2009

Be careful with this book!


Email dari HysMan

Not Muhammad, but Jesus Name was printed !!!!!!

Be careful with this book!!!!!! This thing has been widespread to
the whole world.
We must fight this massacre which was created by Christian!!!
* DO NOT let them to convert many more MUSLIM to C HR ISTIAN,
Na'udzubillahimindzalik....
* DO NOT JUST KEEP this mail in your mailbox. FORWARD TO ALL OUR MUSLIMS..

The things they do to lead muslims astray is unbelievable. May Allah
protect us all. Let all your relatives/friends know that this book
do exist and a copy of it was already sent to MUIS for action.





ASSALAMUALAIKUM W.B.K.
Dear all muslim, plese forward this message to other muslim.
Sekarang nie kristian sedang aktif di Seremban....1900 orang paderi melayu yang baru tiba dari Singapura berada di sini.
Sekarang mereka menggunakan sihir. Berhati-hati apabila menerima (AIR MINERAL).
Sama ada diperoleh secara percuma @dibeli@mencuri... Ditakuti air-air ini telah dicampur dengan 'HOLY WATER'
P/S : TOLONG SEBARKAN MESSAGE INI KEPADA SEMUA UMAT ISLAM /SAHABAT/SAHABIAH &DLL.
SESUNGGUHNYA KITA TAK TERMAMPU MEMEGANG SENJATA UNTUK MENEGAKKAN AGAMA (ISLAM)
SEMOGA JASA BAIK INI DIRAHMATI OLEH ALLAH SWT.. AMIN

Naz : Harap2 ini bukan permainan pihak ketiga yang ingin melaga-lagakan antara agama. Jika perkara ini betul, sama-sama kita berdoa semoga tiada antara orang2 kita yg terkena dengan jerat mereka ini... amin...

22 comments:

Dj Epoi said...

Salam.....

Walawieeeeeeeeeeeiiii

Brengset!!!!!!!!!! punyak Sialan....
Perri Mampus!!!!!

Bagus Naz hang buat camnih!!!!
Jom kita lawan ngn diaorang!!!!

hysMan.. said...

klu info ni tak betul pon Naz,kita pon mmg da tahu skrg ni mmg depa ni suma nak menjatuhkan Islam..
Al-Quran pon mmg da sebut sejak dr dulu lg..
tahap minda manusia da tak terbatas skrg nih jadi zaman jahiliah muncul kembali..
kita bersedia dan sama2 beringat..
oraitt!!

~thanx for created die post..sory Naz,dis week aku quite busy skit la..tak sempat nak online..ni pon aku curik2 online kat opis..
sory geng..
:p

IdaAnuar said...

aku pernah dengar satu ceramah agama mengapa bosnia di laknati Allah dengan perang saudara....kerana mereka tidak pernah lagi mengamal sunnah nabi dan mengikut ajaran islam...aku cukup takut jika begini terjadi pada negara kita...bila dah ramai bangsa kita menjadi paderi maka kita akan di laknati Allah juga..aku percaya benda ni sebab jiran sekampung aku tidak pernah lagi menjadi muslim apabila di beri minum hollywater.

SYAbAR said...

Naz,

Akak paling risau kalau kitab2 palsu camni dibaca oleh remaja2 sekolah.

Jenuh nak kepong....

pu3 balqis said...

nauzubillah.. takotnya..
amenn....
Moga Allh permudahkan kerja baik kita..

Sulela said...

Semakin takut dengan apa yang berlaku sekarang neh...

amirul said...

Salam Naz,
Macam2 ada... akhir2 zaman ini muncul berbagai masalah... yg penting diri kita sendiri perlu beringat... kembali ke ajaran Islam yg sebenar...

Naz said...

Dj Epoi...
memang brengset... kita lawan dlm diam... :)

Naz said...

Man...
tu memang sejak dulu lg kita dah tau. kita skrg kena lebih berhati dng buku2 kat pasaran. ada ajer nak memesongkan akidah umat Islam.

>sama2 dan tq kembali pesal email aku article ni. take time bro. settlekan kerja2 ko tu. lgpun tngh nak ISO kan? tu yg diutamakan dulu...

Naz said...

IdaAnuar...
dah teruk sngt tu. jiran ko tu dah jd kapir ker Ida? masa aku kat Uitm dulu, ada sorang student pompuan langsung x leh nak mengucap lepas minum air yg dia dpt kat luar. last2 panggil ustaz utk pulihkan dia. apa yg terjadi kat bosnia, x mustahil boleh jd kat negara kita kalo org2 Islam sini semakin jauh dr agama... supaya kita dijauhkan dr bala ini, amin...

Naz said...

SYAbAR...
selain kitab2 palsu, baju tshirt yg dipakai anak2 muda skrg ada yg menyesatkan. saya perasan ada baju conteng yg ada tanda t kalo diperati betul2...

Naz said...

pu3 balqis...
semoga begitulah hendaknya... amin...

Naz said...

Lela...
tu la pasal Lela... skrg kita lebih berhati2 dng bahan bacaan di luar sana tu...

Naz said...

Amirul...
Waalaikumsalam wbt... ya, kita kena kembali ke ajaran Islam yg sebenarnya trutama sekali pemimpin. kerana pemimpinlah yg akan mencorakkan org bawahannya...

hysMan.. said...

yg bahaya pada org yg cetek ilmu akhirat..sedangkan org yg kuat agama pon boleh terpesong apetah lagi kita (aku) ni haa..beware ler..insyaAllah..

~ISO dan nak setle tinggal site visit je..tp skrg nih bz akak aku nak kawen plak ahad nih..hehe..

Naz said...

Man..
jngkan ko, aku pun skali... apa2 pun iman kena ada walaupun adakalanya naik dan adakalanya turun. semoga kita tergolong dlm golongan yg diredhai Allah SWT, insyaallah...

>ooo, kiranya pergawai ISO tu akan ke tapak projek ker bro?
kakak nak kawen mesti adiknya sibuk sekalikan... skrg ni musim org kawen. tiap2 minggu makan free... hehehe...

ZiLa said...

zaman skrg ni mmg bnyk anasir2 luar nk memesongkan akidah Islam..
kene pandai bwk diri...

by the way naz,
thanks for the info...

Naz said...

ZiLa..
ya. saya setuju dng awak ZiLa... kita kena pandai bawak diri dan pandai menilai apa yg baik dan sebaliknya...

sama2 :)

miss GAZA said...

skarang banyak trick org kafir wat utk klirukan umat ISLAM.
so umat ISLAM semua kena kayakan ilmu di dada dan kuatkan iman untuk tepis semua ni.
bak kata org,
kna kmas dua2.
dunia dan akhirat!
=)

Naz said...

miss GAZA...
sokong 100%. :)

hysMan.. said...

InsyaAllah..

yupp,pegawai tu gi ke prai pastu baru visit ke opis kau plak kat jb..hmm..
aku tak la bz sangat,bz sakit kepala je..tensyen..hehee..
betul3x...makan pree tapi darah pon naek pree aje..hehe..
bahaya woo nasi minyak..

Naz said...

Man..
tensen ka?? yok kita gelak2 dulu kasi hilang itu tensen....

mkn sikit2 jer. ala, seminggu dua kali x der hal punyer...