Followers

Sunday, June 7, 2009

Reasons to say OH GOD !!!!!!!










Naz : Sebutlah Subhanallah atau Lailahaillallah....

50 comments:

Naz said...

i'm 1st again... hahahaha...

Amieynna Amin said...

ape la pokcik ni..
da kamu yg post..
mesti laa kamu yg leh jd first commentor..

ikan pe yg besar tu?
ikan keli ek..

gambar kretapi yg wrong way tu menakutkan je..

ZiLa said...

naz..

ikan ape yg besar tu? angkat sorg2 mmg xlarat..kene angkat 2 3 org..

yg tapak kaki tu, betul ke? tapak kaki ape sampai besar mcm tu...ish pelik betul..

gmbar ular tu mengerikan...eiii...

oh ye, gmbar yg first tu ape eh?

Sulela said...

Semua scenario ni betul ke Naz? Kalau betul, aku tingin nak belai2 manja ikan tu. Besar wooooo...kalau masak pun dah tak sedap sebab isi dia dah pejal...kekeke. Buat pet la...

patungcendana said...

aku suka sign kat tepi tingkap keretapi tu...:-)

terima kasih kerana melawat blog aku...salam perkenalan

Naz said...

Amina...
hahahaha... saper cepat dia dpt.. :p

ikan keli kot... besar kan??

memang menakutkan... bayangkan kalo kita kat dlm tu...

Naz said...

ZiLa..
mungkin ikan keli... dah beso mcm tu mana boleh angkat sorang2...

ntah... mcm tipu jer...

gambar 1st, menunjukkan cover enjin kapal terbang terkopak. kita pulak duduk betul2 kat tepi enjin tu...

Naz said...

Lela...
ada yg betul. tp rasanya bnyk yg tipu...
apa kata ko bela ikan besar tu dlm kolam ikan ko tu... hahaha...

Naz said...

patungcendana...
sama2 dan terima kasih kembali pesal sudi singgah sini.. dtg2 lah lg yer :)

ZiLa said...

ooo mcm tu...pelik2...
ini lah dinamakan dunia...

Naz said...

ZiLa...
dunia ni memang penuh dng perkara yg pelik2.. :)

Amieynna Amin said...

ikan tu klu wat lauk..
setahun pon xabes..
hehe..
goreng pon sodap..

Naz said...

Amina...
sanggup ke nak mkn ikan beso mcm tu... pokcik x sanggup... hahaha...

Amieynna Amin said...

mesti laa xsanggup..
kot2 ngah siang ikan tu..
jumpe kepala org ke..

ye laa ikan besar2..
xkan mkn cacing je..
btol x??

ZiLa said...

yup amieynna...

i am agreed with u...ikan besar2 mane makan cacing je..mesti nak makan benda lain...

huhu..menakutkan ikan besar2 ni..

Amieynna Amin said...

Zila..
btol kan?
klu jumpe kepala ok lg..
kot2 jumpe sampan ke..
xke naya je..
hehe..
melalut mlm2 ni..

amirul said...

Salam Naz,
Subhanallah...

Naz said...

Mina dan Zilla...
ikan tu makan kentaki. lebih2 lagi kalo ada org belanja... hahahaha...

Naz said...

Waalaikumsalam wbt...
Amirul, itu adalah ucapan yg paling tepat... :)

Amieynna Amin said...

ceh..
ikan tu klu bg kedai kentaki pon xcukup rasaanye..

Redynne™ said...

subhanallah..

besaunyeeee ikan....


*aku rase smlm mcm dah komen..tp pesal x de ea... hmmm... nyanyuk ke bibik nih..

syukriyah said...

IKAN BESAR TU SY PENAH NAMPAK KAT TASIK BIRU MELAKA.//MASE TU KAN NAZ SY GI BIG ANJURAN MAKTb..SY TERTENGOK MASA SY BERKAYAK..KAYAK SY MCM BERGEGAR2 SBB IKAN TU CUBA TOLAK..MAYBE DIE NAK MAKAN SY..HEHE

Naz said...

Amina...
hahahaha... kita kasi kilang kentaki pulak...

Naz said...

Redynne...
ikan ni amat glamer kat n3 ni...

>salah tekan kot??

Naz said...

syukriyah...
nasib baik awak x jatuh dlm air... lama g kursus? rasanya ikan tu ikan jantan kot?? nak ngorat awak... hehehe

hysMan.. said...

perghh tak leh blah tang berung kat padang golf tu..
mak aiiiii....
kecut woo..
klu aku da larik lintang pukang daa..
beso mak datokk!!!

Redynne™ said...

salah tekan?

abes ari tu tekan kat mana?

wakakaka

Naz said...

Man...
Welcome back... rindu aku kat hang...

jom main golf... hahahaha...

Naz said...

Redynne...
ntah la... tekan kat jari kot? hahahaha...

hysMan.. said...

Aku ada la Naz tak ke mana pon..
aku always jengah2 blog korang cuma tak sempat nak komen n hapdet je..
hehhee..
aku juga rindu dunia blogger juga..
sama2 la kita memajukan blog demi agama,bangsa dan negara..
cheewahh!!!

miss GAZA said...

mamat last tu nanges sbb sakit ke hape?
=D

Naz said...

Man...
ooo... kalo x larat, sok lusa ada lg... Insyaallah... kalo boring g la dngr lagu baru aku tu... hehehe...

sama2 kita majukan blog utk galaksi kita yg tercinta ni... :)

Naz said...

miss GAZA...
mamat tu nangis pesal nak bersin... hahaha...

Anonymous said...

buy zolpidem buy zolpidem - zolpidem 50mg

Anonymous said...

ambien online without rx price of ambien cr at walgreens - ambien sleep time

Anonymous said...

buy xanax blue xanax pills mg - xanax considered type drug

Anonymous said...

online diazepam pink diazepam 10mg - buy diazepam tablets online

Anonymous said...

generic valium pill identifier valium over counter drug - taking valium for anxiety

Anonymous said...

diazepam overdose diazepam dosage cats - diazepam lethal dosage

Anonymous said...

diazepam dog diazepam 10 mg tablet side effects - diazepam 10 mg 2 ml

Anonymous said...

buy valium valium pregnancy - valium xanax online

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 2mg and flying - diazepam buy online pharmacy

Anonymous said...

buy ativan online ativan lawsuit - can you buy ativan mexico

Anonymous said...

diazepam is valium diazepam online in usa - diazepam dosage compared to xanax

Anonymous said...

valium 5mg buy roche valium on line - valium anxiety panic attacks

Anonymous said...

order soma side effects of carisoprodol tablets - buy somatropin

Anonymous said...

ambien order online no prescription ambien drug test long - ambien withdrawal many days

Anonymous said...

soma without prescription carisoprodol 350 mg picture - carisoprodol 350 mg maximum dosage

Anonymous said...

buy ambien online many ambien 10 mg get high - ambien cr copay coupon

Anonymous said...

soma online carisoprodol and weed - do drug test test soma