Followers

Saturday, June 6, 2009

Gempar!!! Cerita di PLUS


Email dari HysMan.
Cerita terkini dan harap maklumkan kepada semua kekawan, kerabat dan saudara mara ....

Peristiwa ini masih baru dan panas lagi. PLUS mungkin akan mengeluarkan risallah tentang perkara ini setelah siasatan pihak Polis dan PLUS selesai.

Be careful when you're travellingu alone on the north south highway. Why??

The latest incident happen at the *rest area* in Pagoh. It can happenin other rest areas also - the one similar like car park. Just be careful and always be alert. Bring along your mobile phone if you go out from your car.

Just in case, as reported below ...

The latest case reported. Seorang salesman berhenti rehat semasa waktu maghrib. Dia berjalan ke tandas,tetapi merasakan ada sesuatu mengekori beliau. Dia terus menoleh tapi tiada apa dibelakangnya. Dia meneruskan perjalanan ke tandas,
sesampai dipintu dia merasakan nya lagi. Ketika itu angin bertiup kuat dan bau busuk menusuk ke hidung. Dia menoleh kebelakang, terus terkaku kerana dibelakang beliau ada lembaga dari pusat ke bawah berupa manusia dan dari pusat keatas pula berupa kambing jantan warna hitam. Darah mencucur dari lehernya mulut terbuka
juga mengeluarkan darah. Lembaga itu terus merapatinya dgn gigi terseringai membuka mulut dan terus berkata....









... "Dimana dia anak kambing saya .....?

... "Anak kambing saya tengah ! membaca e-mail ..."





Chan Mali Chan ..... oh ohhhh ....

Chan mali Chan .... oh ohhhhh ...







heheheheee ....

Dah sambung balik kerja tuuuuu...... ta tau nak buat keja ke??????

Naz : Marah kat budak Man tu...

21 comments:

SAYA said...

hahaha....

Sulela said...

Ada yang nak kene back hand ngan aku neh. Punya kusyuk la aku dok baca...muahahahaha.

Nanti ko Man...kekekeke

Redynne™ said...

tekena haku... kekekeke..

ZiLa said...

aduh!! mmg dh terkene..ingatkan betul2 td...huhu..

babymasInDaHouse said...

adus wat suspe je dia ni...
punys la kusyuk tau kite baca..rupa2 ke ....hahaah

Naz said...

Naz to all...
hehehehe... pokcik pun dah terkena da... sama2lah kita kena mengenakan sesama sendiri... hahahaha...

pu3 balqis said...

arghh.. geram yer..
mati2 rr ingt cam benda siyes...
huhu...
(tgh sabarkan diri..)

SYAbAR said...

Kot ya pun kau nak mengenakan kawan... apasal la bikin suspens dulu. Ciss!!!!!

Naz said...

Sabar tu separuh dr iman.... Sabar ya pu3 balqis dan SYAbAR... hehehe...

Dj Epoi said...

Siut jew Lu Naz.....yang Lu gi tambah tokok gi kenakan kawan2 lain mesti kes tak puas hati nih heheheheh.....

Layan jer lah budah Bujang trang tang ..tang nih!!!!

Dj Epoi said...

Siut jew Lu Naz.....yang Lu gi tambah tokok gi kenakan kawan2 lain mesti kes tak puas hati nih heheheheh.....

Layan jer lah budah Bujang trang tang ..tang nih!!!!

Naz said...

Epoi...
aku dah terkena, so aku panjangkannya lg kpd sahabat2 maya... hehehe...

hysMan.. said...

ku takde kaitan...
okeyyyyisss....
:)

FiNa said...

MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naz said...

Man...
ko jng nak nafikan yer... aku ada bukti taw... hahahaha...

Naz said...

Fina...
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!

miss GAZA said...

x baca pon.
komen je..
=p

hysMan.. said...

bukti ape geng??
usah gentar..hehe..
larikkkkkk!!!!

nape dgn Fina..
tekejut berok nampak??
meh aku by drypers pakai cam berok kat atas nih nak??
hehehee..juz kiddin' Fina..
dont angry maa..
:p

Naz said...

miss GAZA...
sila2... komen jng x komen... hahaha

Naz said...

Man...
bukti email ko tu ada dlm kotak email aku. hahahaha...

Fina tu tensen dng email ko ni. baru jer nak goreng kopok...

FiNa said...

hamboi...............
man, ko mmg nak kene ni kan???!!