Followers

Friday, June 5, 2009

Don't simply park your car








Naz : Suka park kereta kat free parking..

41 comments:

Naz said...

i'm 1st... hehehe....

anaklaut said...

wah....bahaya betul ni...

Naz said...

anaklaut...
memang bahaya. lg bahaya kalo ular tu lepak2 kat sit penumpang...

joegrimjow said...

bahaya betoll!!

Naz said...

joegrimjow...
memang bahaya...

Redynne™ said...

lawa je ular tu lepak situ..

mesti badan dia kenyal2 kn? hehe..

tu klu x sedar, agk2 bole masak x ular tu? :D

SYAbAR said...

Kau buat akak geli geleman Naz... ayoooo remang sudah sampai telinga ooooooo

ZiLa said...

geli geleman tgk ular tu..dh brape lame agaknye dia duk kt situ eh?
besar pulak tu...
nasib baik perasan awal..
kalau x...ermm..habislah..

Sulela said...

Wehhhh...cantik betul la ular tu. Tengok kulit dia, bersinar. Tu tandanya ular tu sihat walafiat. Tapi pesal dia pi dok kat dalam enjin kete lak? kekekeke. Rasa nak berkenalan lak ngan ular sawa tu...hehehe

Naz, mati ke ular tu?

Amieynna Amin said...

isyh geli nye..
tang mana ular tu menyelinap masuk?
or die memang membesar kat situ..

pokcik memang jimat..
kite pnah jumpe parking rm10 sejam..
mahal gilo....

faNna said...

huh. Siyes ke?
kalo terkena kat sy..mau sy menjerit.
haha,geli seh..

babymasInDaHouse said...

fulamak cantek punya lending ek si mamat ular ni...agaknya dah jemu asyik dok kat tanah je..nak tukar position lak...keta u ke naz?

mamai said...

besar dan cantik ular tu...
tapi kesian abnag bomba...ular pun dia nak kena handle

pu3 balqis said...

erks....
amat menegerikan....

miss GAZA said...

naik motola senang!
=p

Naz said...

Redynne...
ntah la. kulit ular memang tebal. kalo dia kat dlm tu lama2 time kreta bergerak pun still ok kot? kalo nak kepastian, cuba lah try... hehehe...

Naz said...

SYAbAR...
akak andaikan ulo tu ulo mainan... mesti x geli punyer... hahaha...

Naz said...

ZiLa...
kalo perasan lambat, sang ular tu dpt sauna secara percuma... ;)

Naz said...

Lela..
ular memang cantik. walaupun cantik tp merbahaya kalo x kena caranya... chewah...

nnti aku mintak alamat email ular tu. bolehlah ko berkenalan dng lebih rapat lg dng beliau...

hidup lg tu. kalo org zaman batu jmpa, compom buat sup... yum2x...

Naz said...

Mina...
ntah, mcm mana dia menyusup masuk? mungkin melalui bawah kereta dan cilok2 kat ruangan sempit bawah engine...

pokcik ni suka berjimat. lg 10 tahun boleh bukak ladang ular hasil berjimat cermat tu... hehehe...
10 hengget sejam? perghhh....

Naz said...

faNna..
oleh itu selalu2kanlah cek bonet depan yer cik faNna... mana tau ada biawak pulak yg masuk.. hehehe...

Naz said...

babymasInDaHouse..
mamat ulo ni nak tumpang ke bandar. nak naik teksi/bas, mahal... hehehe..

bukan keter saya. keter org lain. gambo ni saya dpt dr email...

Naz said...

mamai...
betul... tp abg bomba suker pesal dpt pegang2 ular. x payah g zoo negara. hahaha...

Naz said...

pu3 balqis...
akan lebih ngeri kalo ada org kena belit ngan ulo tu...

Naz said...

miss GAZA..
naik moto pun x slamat. kalo ada ular tido kat tngh jln, pastu x smpat brek... hehehe... bayangkan...

nUruL nAdiA ™ said...

ee...
t'gamam jap..
xtau nk ckp pe..
mmg menakutkan..

naqiubex said...

Wow.. cantiknya ular tu.. macam mana boleh masuk dalam bahagian depan kereta tu.. tak tutup ke?

Naz said...

nUruL nAdiA....
memang menakutkan bagi pemilik kereta tersebut... hehehe...

Naz said...

naqiubex...
mungkin ulo tu menyelinap menerusi celah2 bawah enjin smpai ke atas. :)

Sulela said...

Ular sawa tak merbahaya la Naz. Tu aku jumpa kat zoo Taiping tu...orang tu siap peluk2 lagi. Aku nak cuba tapi masa tu aku ada atas ketapi kecik. Lepas tu aku carik balik, tak jumpa lak...hehehe

Dah dapat ke email dia? Tak sabar nak kenal2 niii...ahahahaha

Naz said...

ulo sawa kat zoo memang lah x merbahaya Lela... pasal penjaganya dah kasi mkn kenyang2. cuba kalo jmpa ulo sawa yg tngh kebulur... ada brani??

dah dpt? bagus2x... cuba2lah beramas mesra pulak lepas ni yer... hahaha...

Sulela said...

Aku kelip2 mata lak kat ular tu sebelum dia ngap aku...hahaha

Wei wei wei...aku tanya ko la...huhuhu

Naz said...

naper ko nak kelip2 mata Lela. adalah lebih bagus ko bukak langkah seribu... hahahaha...

ooo... miss communication... ni alamat dia :
ulojantankesepianmauaweksebagaimakwe@gmail.com
try la email dia... hahahaha...

Sulela said...

Aku kelip2 mata dengan harapan dapat memukau perhatian ular ittew. Tapi dia tak layan. Nak larikan diri pun dah tak sempat. So, aku bagi je la dia telan aku sebelum aku betukar jadi Keliwomen dan belah perut dia dari dalam...muahahaha. Kartun betul...kekeke

Panjangnya alamat...nanti aku cuba try test tengok...kekeke

Naz said...

perancangan yg begitu dasat sekali. nnti aku hanto ular kat dpn rumah ko nak Lela??? hahahaha....

cubalah test. tp ko kena tulis karangan chienta sekurang2nya 50 ribu patah perkataan... ;p

Sulela said...

Hantar yang sebesar rumah ye...hahaha

Aku dah karang 100 ribu perkataan guna pen kilometrico...tapi... alamat e-mail tu tak wujud la...huuuuuu (nangis guling2 atas katil)

Naz said...

aku dah currier anakonda ke alamt rumah ko... tunggu....

mailbox dia dah penuh tu. ramai peminat la katakan... ko hanto la lg smpai masuk... muahahahaha....

hysMan.. said...

ular tu idup ke mati Naz..
da tersepit gaya tu..
camne la benda alah tu boleh masuk ek??
pelik bin ajaib..

miss GAZA said...

ular tido tengah jalan?
xpenah jumpak pon!
=p

Naz said...

Man...
ulo tu hidup lg tu. dia menyusup dr bawah enjin kreta tu naik atas. member aku pernah kena. dia park bawah pokok area2 opis dia. bila nak stat enjin, bonet depan ada bunyi pelik. so, dia buka bonet dan nmpak seko ulo tengar melingkau...

Naz said...

miss GAZA..
jng ckp... syy...