Followers

Monday, March 23, 2009

Bila makwe ku dtg di hari persandingan

Naz : Kui3x... (Gelak style pengerusi BH Club)

78 comments:

amirul said...

Salam Naz,
Uiks! {engantin tarik muka! Btw... aku dah tukau golak... miaw3x... hahaha...

Naz said...

Waalaikumsalam WBT Amirul...
Hahaha... malam pertama, pngantin lelaki tu kena tido kat luar. cari pasal lg... miaw3x... hahahaa!

Uncle Dol said...

Salam,
Kelakar betul. Gelak sampai terguling2. Ni kes berat ni. hehee...

Teringat lagu Trilogi Cinta. Tapi ni versi perempuan. =)

Naz said...

Uncle Dol...
Memang berat... hahahaa....

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii........

Hhehehehehhe......Siut Btul....

Naz said...

Dj Epoi...
Syut tahap gaban... :()

Sulela said...

"Dah tahu ada makwe, yang pergi kawen ngan aku tu apa bikin?"

Aku berpihak pada perempuan taw...kekekeke

Dj Epoi said...

Sulela.....

Orang laki bley empat maaaaaaaaa...

Gua berpihak pada kaum perempuan taw....kekekekekekekekekekkkkkekekekekekkekekekekeeekkekekekekekekekekekekkekekekekekekekekekekkekekekekekekekekekekekekekkekekekekekekekek

Dj Epoi said...

Ops.....berpihak pada kaum lelaki taw!!!! hehehehehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehhehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheh

GeNeRaSi MaLaYSia said...

sian kt pengantin perempuan..majuk siap pandang arah len lg tu..hohohoh...

Sulela said...

Dj Epoi, ecehcecececeeeee...kalau bab kawen, nak 4 jek.

Naz said...

Lela..
"dialah kekasih gelapku" kata si pgantin lelaki...

*aku berpihak pada cameraman yg amek gambo tu...

Naz said...

Dj Epoi..
Woit bro... ko ckp dng Lela pun da tersyasyul...

*Gua pulak berpihak pada sesiapa yg sanggup terima payung emas gua... :p

Naz said...

GeNeRaSi MaLaYSia...
Dalam hati pngantin pompuan tu berkata... "siaplah ko malam nie.."

hysMan.. said...

Sioottt je ek..
hahahahahaaaaaaa....
tergolek aku gelak..
kihkihkih...
memang cari na'as ar si laki ni..
si pompuan dok kuis tangannya bila la aku dapat funggiii suami aku nih ye..
hahahaaaaaa.....

Naz,aku musykell knape mesti "siaplah ko malam nie.."??knape tak petang ke magrib ke,lepas asar ke..ha??
:p

Naz said...

Man... mana tahu ko akan mengalami pengalaman sebegini di hari persandinganmu nanti... hahahaha... time tu cameraman amik gambo ber klik2 dan send email kat kengkawan. pas tu aku dpt dan aku hapdet dlm blog aku... hahahaha....

pesal time mlm adalah time yg paling afdal ber'tut'... lu pikir la sendiri...

panggil aku sheh said...

hish xbleh blah lgsung laki die tu
to sumer kaum adam yg bakal jadik suami orang.. kalo korg amal gak..
huhu__SIAPLAH KORANG mase tu jugak!
hehehehe

hysMan.. said...

heloo bro..aku nih jenis sedia beb..ko tak tau ke??
takkan berpaling pada yg lain..
cewahh..cintaku satu hanya untuk si dia..poyooo..
hahaaa..
kalu ko dapat,aku dpt tau plak..jaga2 la ko..akan ku fofular seantero dunia..
wakakaaaa..
time tu ko akan datang kat aku bagi gambo ko dgn aksi kat atas nih merayu kat aku soh aku upload gambo ko tu dlm blog aku..
hahaaaaa...
:p

hysMan.. said...

ape 'tut' tu Naz...
citer skit..
abe tak paham nih...
abe budok bau blajo..
:)

Naz said...

Sheh..
kalo bf ko amalkan apa ko nak wat??

Naz said...

Man..
baguih la hang ni. bole jd warisan lelaki terakhir. tp.. betoi ka xkan berpaling??? hehehe...

yeker? ok, kita tunggu gambo ko dulu. pas tu baru tau.. ;p

bila aku tulis jer kena sensored... ko tanya la sendiri kat blogspot amender 'tut' tu...

FiNa said...

aku salah masuk blog ke nie???

alamak... dalam blog pon aku bole sesat....

mane kaunter pertanyaan aku nak cari nie???

....

panggil aku sheh said...

huhu..
klo bf aku buat, buat ape terhegeh-hegeh lak kat dia..
clash trus. bagi ayat kaw-kaw depan die n budak pompuan tu skali. bia dua-dua kena!
byk lagi laki len wei..!

hysMan.. said...

Tau tak pe..
heeee...setiaku korbankan??
:p

juz wait n see...hahaa..
muka aku ko tak knal nak snap camne Naz???hehee..

Naz said...

Fina..
kalo sesat kembalilah ke pangkal jln... kaunter dah x der pesal kena langgar dng kereta yg dok pusing2 kat ronbod...

Naz said...

Sheh..
kalo lelaki laen pun amalkan mender yg sama?? hahaha...

Naz said...

Man..
Fuhh... dasat... setia ku korbankan...

ala, ko ingat aku x boleh cam muker ko kat luar? laenlah kalo ko pakai topeng mcm bandi amuk...

hysMan.. said...

bandi amok org kg aku beb..
hahaaa..
disebabkan itu,ketua kampong dok soh pakai topeng bila nak klua umo mahupun bersandeng atas pelamin..
hehee..
:)

FiNa said...

oooo... naz, naseb baik yang remph tu kreta... aku naik skuter....

Naz said...

Man..
La... org kg ko rupernyer.. aku minat gak dia tu. time dia zaman rock kapak pun aku minat gak. bole kirim salam aku kat dia? yeyeh...! :)

Naz said...

Fina..
eh ada penambahan... yg rempuh kaunter tu, ada sebijik skuter yg terlibat. awek cun woo..

FiNa said...

oooo... yeke???? lupe gak nak cakap, aku naek dua bijik skali, bukan sebijik...

p/s: nasebbaek aku tak cun...

Naz said...

Fina...
ha.. betullah tu. mengikut berita terkini, moto skoter tu ada dua...
tp kenapa ko g tahu aku ko naik apa yer? mcm bunyi org salah jer... jeng3x...

hysMan.. said...

kantoiii....fina bersalah..
hahahaaa...
akan ku kirimkan salam mu pada yeyeehhhh...!!!
ionsyaAllah..
:p

Naz said...

Man..
aku rasalah, Fina blah dr mesia ni pasal dia yg bersalah. hehehe... (jng marah kpd sesiapa yg berkenaan)

nanti ko kirim sekali peluk cium aku kat dia. tp ko kena buat kat dia..

FiNa said...

korang, penat aku nak taip panjang2, bace comen aku yang terbaru kat last post aku yer

hysMan.. said...

betul3x...
hahaaaa...
berani kerana benar,takut kerana salah..hahaaaa....
(jangan marah pada sesiapa yg berkenaan..)

boleh,no problem punyaaa....
iyyyyakkk!!tolong ler...
tak boleh ler camtu bro..
diluar hukum karma..
minta permisi dulu ye..
hahaaa...
berani kerana benar..
:p

Naz said...

Man...
Penat Fina paste bender yg sama kat n3 kita... hehehe...

hehehe.. aku gurau jer..
betul bro... berani kerana benar...

hysMan.. said...

hahaa..
itulah pasal..
penat adik Fina ni nak tekan Ctrl+V ye..hahaaa..
takpe,kasi die exercise skit..
aku da baca daa...

gurau plak bro..
bru aku nak bet dgn ko...
hahaaa..
benar ke???
hihikk..

FiNa said...

aku tak tekan Ctrl+V la...
huhuhu.. penat je aku click kat right click + paste tu taw...

Naz said...

Man...
rasanya keyboard Fina dah rosak pesal takleh tekan ctrl + v. naper la susah2kan diri right klik yer.. hahaha... best la kenakan Fina, pesal dia masih ada lg kat Mesia ni...
*aku x biasa bet2 ni..

Fina...
jom gelak... hahahaha....

FiNa said...

lalalallalalalallaallalalala...

Naz said...

Fina..
gelak dlm nyanyian ker?

hysMan.. said...

bukan ler bro,keyboard die da jual utk bayo tiket tambang nek 2 pesawat penerbangan ke Egypt..aderkah ko masih ingat??
satu from KL satu from JB utk kite berdua aritu..ingat??

betman la Naz..
aiyooo...

gelak dlm nyayian berlagu etnik kontemporari..
hahaa..

Naz said...

pergh... mahal betul reger keyboard dia tu. ada emas ke apa dlm tu??

ooo... betman... adik beradik HysMan? aderkah...

mcm mana la bunyi lagu Fina tu yer?? try la rekod..

hysMan.. said...

ade madu bekas tepekkan kat muka die dan ditambah dgn perisa kepek yg diuli tepong bersalutkan carbon monoksida..hehee..mahal oo...
jual kat besi buruk dpt ler rm4/kg
hehee..

betmen adek pada kluangmen ler..
kawan die tiongmen...
:p

ko penah dengar burung kakak tua nyanyi..mcm tu laa..

astagfirullah...
terasa berdosanya aku wahai sahabat...
masyaAllah..
:(

Naz said...

kui3x... dia x marah la bro.. dia senyum lagi tu. nanti dia akan tulis kat last komen dia 'korang jng nakal2 erk'...

hysMan.. said...

jap lagi die fire aku..
hamek ko..

Naz said...

Man.. ye ker? mana tau dia nak blanja ko ker?

hysMan.. said...

????
telinga ungker da klua..
hahaa..
:)

Naz said...

abaikan sajer Man... kui3x

hysMan.. said...

nak abaikan ape Naz??
aku kurang jelas..????

Naz said...

Man..
aku pun dah lupa pesal apa?? tu pasal aku suruh abaikan sajer.. hehehe... nanti kuar tlinga ungka lg...

FiNa said...

amboi.... sedap tol beborak sambil mengutuk aku ek????

takpe2... tengok le korang... jap g aku fire, otromen ke, kluangman ke, betman ke, tiongman ke, hysman ke, sume tak dapat tolong...

kapok...

Naz said...

Fina...
bukan mengata.. tp menaip... hahaha...

hysMan.. said...

selamat tlinga ungker tersebut..
:p


Fina,
ko rase ktorang mengutuk ko ke??
ko yg terhantuk kot..hehee..
except hysman akan mengeluarkn halilintarnya..
kahkahkah..

Anonymous said...

buy xanax buy xanax online without prescriptions - xanax side effects in cats

Anonymous said...

buy zolpidem buy cheap zolpidem - zolpidem tartrate urine test

Anonymous said...

valium no prescription overnight purchasing valium online legal - valium price thailand

Anonymous said...

ambien for sale online ambien side effects yahoo - ambien sleep emailing

Anonymous said...

xanax online xanax overdose bluelight - order xanax from uk

Anonymous said...

buy diazepam diazepam drug misuse - diazepam dosage chart

Anonymous said...

xanax pill alternatives to xanax for anxiety - cheap xanax overnight

Anonymous said...

order ativan generic ativan (lorazepam) 2mg - ativan withdrawal 1 mg

Anonymous said...

where can i order xanax online xanax on hair drug test - buy xanax online real

Anonymous said...

buy diazepam online diazepam no prescription 10mg - buy diazepam online no rx

Anonymous said...

alprazolam online xanax online no prescription cheap - kinda high xanax

Anonymous said...

diazepam half life diazepam muscle relaxant - diazepam 10 mg en perros

Anonymous said...

buy xanax xanax constipation - xanax dosage for flying

Anonymous said...

ativan pills ativan dosage side effects - ativan webmd

Anonymous said...

alprazolam white xanax bars r039 - overdose on xanax amount

Anonymous said...

ativan sale ativan good opiate withdrawal - buy lorazepam india

Anonymous said...

buy ativan ativan overdose many - much generic ativan

Anonymous said...

soma online soma drug group - carisoprodol vs baclofen

Anonymous said...

buy valium online valium dosage of 50mg - valium experiences

Anonymous said...

carisoprodol no prescription muscle relaxer medication soma - carisoprodol long term use

Anonymous said...

buy ambien online zolpidem like ambien - ambien paxil drug interactions

Anonymous said...

buy valium online 1mg klonopin 5mg valium - buy valium online no prescription