Followers

Sunday, March 8, 2009

Senjata canggih Israel






Naz : Duit dari poket kita mungkin digunakan untuk membeli senjata ini. So, berhentilah membeli barangan pro yahudi. Belilah barangan buatan Malaysia.

52 comments:

amirul said...

Salam Naz,
Senjata gila babai nih... bleh bengkok2 plak...

hysMan.. said...

siap ade LCD lagi tuh..
perghhhhhh.....
gaban punya senjata....

Naz said...

Salam kembali Amirul...
Memang chelakak itu worang Israel. Jom kita wat roket yg boleh bengkok2. Pas tu kita bengkok2kan negara depa...

Man, depa ni memang gila perang.. gaban pun takut nak lawan dng yahudi nih...

*aku nak tido la... sok sambung

Framestone said...

dalm cite wanted pun dah ade bnde nie kan he..23x

Dj Epoi said...

Walaweeeeeeee....

Macam tu pon ader.....eik!!!

Lpas nih Gua nam panggil Amirul designkan pulak senjata2 yang lebih Power.....

Sial nyer....YAhudi!!!

NAz... & HysMan Gua tau Luorang pakar dalam explore Internet Bro......
Gua nak tau lebih lagi Bro...Benda yang pelik2

Tq

hysMan.. said...

mana kluang man???
kasi setle sama ini laknatullah..

biarkan setan2 ni suma bangga dgn senjata depa..
senjata babai camne pon senjata doa lagi power dari segalanya...
berdoalah...



DJ Epoi,
pakar explore internet??mane ade bro..
naz iye lar..gua tak geti bese2 je..
ape yg lu nak tau lebih lagi???
hihikkk???

Naz said...

>Framestone
ye ker? aku kureng sket tengok movie. saper yg berlakon?

>Dj Epoi
memang yahudi ni sial + celaka + haram jadah !!!
Aku mana power xplore net ni. gambo ni aku dpt dr email jer. tp x der keterangan lanjut pasal senjata ni. mender2 yg pelik? ko boleh guna search engine jer utk xplore. lebih mudah dan cepat.

>Man
Yer... doa adalah senjata paling ampuh buat mukmin. mari kita sama2 berdoa untuk kesejahteraan rakyat Palestin. Doakan juga semoga umat Islam seluruh dunia akan bersatu hati untuk mempertahankan agama dan maruah yang semakin diinjak2 oleh kaum kafir... amin...

Framestone said...

Naz--> angelina jolie yg berlakon..ala yg leh wat peluru curve tue

Naz said...

Framestone..
ooo.. tp x pernah tengok. nanti aku carik dlm torent. huhuhu... cerita omputeh, depa dah untung juta2. kalo criter tempatan aku bli yg ori.. ish.. boleh caya ker??

hysMan.. said...

boleh caya..
citer omputeh beter download je..
takyah beli..abis duit je yg untung depa gak buat senjata yahudi..
citer melayu beter tebgok wayang dan beli DVD yg ori..huahahahaaa..
:p

amirul said...

Salam semua,
Weiiii kengkawan... xtgok pun takpe citer2 omputeh nih... tak mati pun...
Jom pikir2 kan cara bgmana nak majukan org2 Islam? Buat sesuatu yg boleh menguntungkan Umat Nabi sejagat? cadangan Epoi pun bguih gak tuh... hehe

ab geldofg said...

kcngihan snjata akan musnah kalau bsatu

Naz said...

Man..
Aku nak tengok la criter 'upin & ipin'. rata2 member2 aku semua dah tengok. yg kapel2 pun dah tengok. aku x dan nak g wayang. kalo ko dekat boleh kita layan kat TGV.

amirul...
ko design senjata yg boleh kesan org yahudi. ada sensor yg sensitif kat kepala peluru tu. boleh guna dr jarak 100,000 km dr target. fuh..

ab..
ya.. kita kena bersatu. kita bersatu dlm kumpulan yg kecil kemudian bergabung dng kumpulan yg lebih besar. bila semua kesatuan menjadi 1, org2 kapir laknat tu akan menggeletar kepala lutut. mana berani nak cuit walau sehelai rambut...

hysMan.. said...

Best ooo 'Geng Upin & Ipin'..
rugi kalu tak tengok.gi arr...
masalahnya aku kat sini nunnnnn di selatan..hahaa..
klu tak,aku da layan da kepala tak betul ko tu..hihikk..

kdg2 aku kalau tgk wayang sorang2 pon jadik,asal aku tak buat keje merapu kat luar sana..
klu aku boring,sorang2 tgk wayang,men boling dll..hehee..

gi ar,ajak member2 ko..
somtime we have to release our pressure..rileks jgn tension2..
:p

Naz said...

Man, nasib ko kat penghujung Malaysia ni. kalo x compom ko akan fening layan kepala aku yg best tahap gaban ni...

tensen tu x la sngt. cuma teringin nak tengok criter tu jer. ajak awek pun best gak ni... huhuhuu...

hysMan.. said...

Naz weiii,
ko ni da kawen blum??
awat gatai hang di tahap gabanman..
tapi kalu ade jgn lupa roger aku gak..aku anggup naik sana weiii..
hahahaaaaaa.....
:p

Naz said...

hahahaa... biarlah rahsia... bak kata x-gf ko tu. ko nak ker?

hysMan.. said...

nauzubillah..
oittt..kalu nak pompuan gaya cam tu kat JB pon melambak bro...
aku nak taste yg assalammualikum punya,ada tak??...kihkih..

Naz said...

ooo... ada.. siap pakai purdah lg. aku maen2 la... wat apa cari jauh2, kat tmpat ko tu aku rasa ramai pompuan yg bersopan santun lg suci..

hysMan.. said...

ko nak tau tak,kt kampong aku,suma pompuan2 da free hair..katenya nak ikut style key'el...culture shock..dulu baik je klua umah gi kedai pon bertutup litup..la ni hancus...so baik carik budak bando yg still ingat asal usul..budak bando tapi bersopan santun lagi SUCI..
:p

Naz said...

bkn kt kg ko jer, kg aku pun samer. apa la nak jd ngan org pompuan skrg. mender yg patut tutup, didedahkn. kalo kena 'tut..' nak salahkn org lelaki. btul ckp ko. awek bndar lg tutup aurat dan bersopan. tp mungkin depa dr kg juga kot?

hysMan.. said...

mungkin..tapi depa ok lg ingat lagi bumi yg depa pijak..
hmmm ntah ler naz...
tuntasnya,lihat hati depa penuh dgn nurani atau benci.....
cewahhhh....

Naz said...

semakin berbunga awat2 ko. aderkah???

hysMan.. said...

TIDAKKKKKKK!!!!!!!
nehiiiii..!!!

Naz said...

Man... hang ni phobia ke aper ni? biarkan saja ianya berlalu... bak angin kat pantai hawaii...

hysMan.. said...

aku tak fobia naz..
hmm....aku da let go da suma...
biarlah ia berlalu..
yg penting hidup ku bahagia kini disamping org terchenta..
heheee....
pantai hawaiiiii????
fuh....
:p

Naz said...

Man..
ko skrg hidup bahagia di samping yg terchienta?? Yang pasti dengan mendekatkan diri pada Pencipta akan membuatkan hidup kita bahagia. Tp.. ada org baru yg ko x sebut kat aku ker?? Jeng..jeng..jeng..

Aloha... Hawaii... angin sepoi2 bahasa seolah2 memanggil2...

hysMan.. said...

Betul tu..cinta pada Pencipta adalah utama bro...
Takde ar geng,org cam aku ni tak layak utk bercinta...
skrg ni org tgk rupa,duit,transpot..
kalu rupa buruk,miskin,nek moto mcm aku sape la yg berkenan..org utan kt bando pon tak berminat naz...
kdk2 aku bersyukur dgn keadaan aku cam ni..skurang2nya aku sedar berpijak pd bumi yg nyata dan kurang buat dosa..(maksiat)..
always tink +ve..
hmm...:(

o...soft2 that language???
can...no hal..yok esok kita booking flight...hahaa..
:p

Naz said...

Man, naper ko kater ko x layak. ni yg aku kompius ni. aderkah???
pasal part pompuan skrg tengok dng apa yg kita ada tu, aku setuju. pasal depa nak hidup ngan kita seumur hidup. tp x semua yg pandang kemewahan. slow2 bro... pelan2 kayuh. kalo dah jodoh tu aderlah tu...

huhu... syok kan naik kapal terobang? hehee... lg syok time sampai sana...

hysMan.. said...

aku cakap utk masa skrg nih la weii...aiyaaa...lu mat..
umo aku baru 21 beb..kan muda lagi..
kalu umo da 25 mmg kena dok pikir..
skrg ni aku taknak pikir lg..klu ade,ade lah..aku kawan dgn suma org..dgn anak dara org,awek org,tunang org,bini org,janda org...suma aku dok layan.. tapi bila disalah ertikan,terpaksa aku mengundurkn diri..heheeehh...
kita takkn ade masalah klu kita tak mencari..biar die dtg dgn sendiri..
itu barulh nama cinta sejati....
hahakk...

klu umo aku da pencen masuk 30 bru aku peras ugut mane2 pompuan soh pakse kawen dgn aku...wakakaaaa...
termasuk ex aku..heheeee...
giler ar...
:p

tgk pramugari dlm fligh je pon da bergetar lutut..blum sampai dentinasi lg tuh..
ngeh3....
:)

Naz said...

hahhaa... umo2 cam ko lebih baik enjoy puas2.. kalo dah ada awek atau bini dah x leh lg. sok lusa ader la yg tersangkut nanti.. hehehee...

apa kes smpai tngk stewerdes pun da menggelatar lutut. ko kena minum air cap badak kasi cool badan ko sket.. hahaa

hysMan.. said...

itulah aku nak ajak ko...
yok clubbin'..ko kan muda lagi..layan ar kpale muda cam aku nih..bertambah muda...
weeeee.....

jd biarlah ku bersendiri kini,beter utk masa dpn aku..komitmen aku 100% utk membangunkn duit aku supaya jadik berbukit2..hahaa..

awat bagi cap badak bro..bagi ler aku minum tongkat ali weiii..hahaakk...
pastu ko bagi stewardest tu kacip fatimah..terangkat beb..hahaa...
:p..
sengit sebelah kapal tuh..

Naz said...

aku set jer. mana port nak serbu...

nak kumpul fulus berbukit2 x salah. tp, time time dah kaya susah nak cari awek yg iklas nak kat hang pasal cinta sejati. aku agak jer... tp ok gak cita2 ko tu. boleh sedekah bnyk2 kat org2 susah, bila dah berjaya...

ooo.. nak tongkal ali yer? nah amek ko... tongkat warrant. hahahaa... terus tenget dua2 belah kapal terbang tu...

hysMan.. said...

yeppp...btol tu..tp nak wat camne..
skrg ni jodoh aku tak jumpa lg..
atau aku yg lari dr jodoh??
klu aku kaya,aku nak bina masjid..
dan pada ank yatim..hmm..
isyaAllah...ameen...

fuyoo tongkat warrant??giler badak laa mu ni....ish!!!

Naz said...

ala.. awek kat opis sebelah ko kan ada.. Man. ayat la siket. x payah berbunga2 sngt... bina masjid ada 2 maksud.. kalo buleh bina la dua2 sekali...

aku jd giler badak pesal aku minum air cap badak... hahahaa...

hysMan.. said...

weh,awek sblh aku nih da jd tunang org weii..
hmm..aku taknak bikin skandal..
hehee..
bina masjid 2-2..
:p

Naz said...

oo.. ingatkan solo lg. x per, ko carik yg belum berpunyer..

hysMan.. said...

yg belum berpunya aku suma tak berkenan...hehee...
aku nak yg da berpunya..kahkahkah..
:)

Naz said...

ko ni bikin aku fening la Man.. skrg ko nak yg dah berpunyer plak.. hai, kalo ko x sayang mulut, ko try la weewit kat bini org...

hysMan.. said...

alaa...
aku memain je ler...
aiyaa..
takkn ler aku nak sauk bini org weii..
taste aku susah nk dpt..
aku suka pompuan yg pkai tudung beso like ustazah..tangan pkai hand sock..pkai kasut dgn stokin hitam..
itu taste aku..
sejuk je ati aku tgk..
tp payah nk tackle org cam gini..
klu ade pon hipokrit..hmm..
aku suka cam ustazah siti nur bahyah mahmood..ooo....
sejuk je mata kan...
insyaAllah...
:)

Naz said...

insyaallah ko akan dapat. niat dah ada.. Alhamdulillah...

Tp kan, kalo ko g kl kat time square.. ko akan nampak pompuan tutup habis. nampak mater jer. tp, awas... kemungkinan ada tatoo atau love bite kat badan dia... kawan aku sendiri nampak...

hysMan.. said...

betul tu...
insyaAllah...
ko pon akan dpt jugak..
tatoo aku tak penah jumpa lagi laa..
tapi love bite..fuyooo...byk kali.skali selat tudung,mak aiiiii...
giler ar..da macm ke chiken pop...
camna ler rasanye ye..
hihikk..nak rasa gak..
:p

Naz said...

hehehe... nak raser? nah amek ko!!! gedebush... masuk longkang...
ko g la kawen dulu baru dpt raser...

hysMan.. said...

aiyooo..sakit oo...
tapi aku tak jatuh longkang aku up skit jatoh masuk perigi..
tolon...
hahaa...bro,lambat lagi ar..
tp aku tak sabo nih nak rase..
kihkihkih..
:p

Naz said...

dah gatai no hang skrg ni... awek2 blogger kan ramai. ayat la sket bro. ni aku jugak ko kenen2kan. aku ni hidup dlm blues...

hysMan.. said...

gatai..aik..salah ke??
impian mesti kena ada..
yg penting nawaitu...
nak tanya skit kat ko naz,
ape maksud blues??
"blues utk aku"..
ko penah dengar x??
ape maknanya ek??

Naz said...

nawaitu ko tu baek sesangat, tp kegataian hang tu bisa membawa 'tut'. hehehe...

slalu org ckp blues, menggambarkan seseorang tu hidup sorang2 jer. buat hal sendiri...

hysMan.. said...

'tutt'???
apakah itu???
hehee..

ooo...camtu..
ok la tuh..
blues utk aku..
hahaa..

Naz said...

aku sajer sensoredkan... nanti ramai member2 kat sini aktif balik... hahahaa....

aku hidup dlm blues...

hysMan.. said...

:).....

nahar said...

erm,senjata canngih mcm ni mmg dh lma ada...siap ada dgn alat pengesan haba...

sandi prasetya said...

Lebih baik Berteman baik dengan INDONESIA dan buat senjata sama sama untuk kalahkan yahudi itu