Followers

Sunday, March 15, 2009

Pakcik menang MOTO....!


Aku dapat award ni baru tadi. Dianugerahkan oleh blogger tersohor. Iaitu saudara HysMan. Inilah ruper anugerah tu. Cantik tak??

Tq bro. Aku sungguh terharu... Nak nangis pun ader.... Nangis gumbira...

25 comments:

amirul said...

Salam Naz,
Taniah diucapkan...usahlah nangis2...hehe...

a.b geldofg said...

thniah dapaty awrd ;)

Sulela said...

Aku tingin nak tengok ko nangis kegumbiraan...kakakaka

Tahniah...tahniah. Blogs ko memang best...;)

Naz said...

Amirul...
Waalaikumsalam WBT...
Tq... aku nangis terharu jer... sob..sob..sob... (sambil mengesat hingus)

Naz said...

Ab...
Tq... :)

Naz said...

Lela..
Aku tengah nangis kegumbiraan lg nih... huuhu....

blog ni jadi best pasal ko dan kawan2 juger. kalo sumer x der.. jadilah blog aku ni 'the haunted blog'... hehehee

hysMan.. said...

Ehemmm..tersohor????
wakakkaaaaaa..poyo punya statment..
pigiii ar bro..
hahaaa..
Tahniah geng...
:p


p/s:cuba try test camne nada sore mantop ko sebut ayat "Pakcik Menag MOTO" tu..
hahaakkk...
:)

Naz said...

Ok wat perkataan tersohor tu... ;p

caranya, kecikkan saluran pernafasan dan menekan suara sambil sebut "Pakcik menang MOTO....!"

hysMan.. said...

HAHAHAHAHAAA..
aku cuma dpt imagin ghupa ko mcm pokcik yg dlm iklan power root.."saya monang moto"
wakakakaaaa...
adoiii sakit perut aku....
:p

Naz said...

man, sebenarnya pakcik yg menang moto tu adalah pakcik anak kepada sepupu adik ipar belah makcik tiri aku. hahaa...

Dj Epoi said...

Tahniah Naz!!!
Lu memang layak ngn anugerah tuh!!!

Dj Epoi sker gilak kat blog hang!!!
Banyak menafaat!!!

Naz said...

Dj Epoi...

Terima kasih daun keladi...
Apa yg baek disematkan di hati...

Hehehe... tq bro.

~ h a n i m h u s i n ~ said...

eden menang 10riban..
haha..tahniah la encik naz di atas award yang telah dimenangi..
=]

hysMan.. said...

Naz,
mmg sah hang nih asal dari pasir bedengung...hahaa...

cik anem kat atas nih kem salam kat ko..
wakakaaaaa.....
iye dak anem???
:p

Naz said...

Hanim..
wow... seploh ribu!!! mokcik kayo... buleh belanjo pokcik ni..

tq..tq... saya masih lagi meraikan kejayaan saya dpt award ni. 1 kg dah tahu...

Naz said...

Man..
Aku berasal dr negara pasir 2 butir... hehee..

Cik Anem kim salam kat aku?? Waalaikummussalam wbt... kim salam kat dia balik...

hysMan.. said...

oraitt...
tapi nnt mokcik lela marah plak kang..
hmm...
:p

Naz said...

Man.. mokcik tu x tau punyer... syyy..

hysMan.. said...

aku da kem salam da kat die tapi bro die kate die adik kpd sulela...
kuang..kuang..kuang....
aaiyoooo..
:)

Naz said...

Man, ala kirim salam jer. pe de hal.. sama juga mcm kirim buah tangan, kirim hadiah, kirim sms dan sebagainyer... hehehe...

hysMan.. said...

da dia da jwb dan ko pon da angkat idung ko yg tinggi tuh..
hahaa..
camne???

Naz said...

hehehe... mana der...tu hidung tikus mondok ler... :p

hysMan.. said...

oo..idung tikus mondok ke??
ingat idung ko tadi...
hehee..
:)

Naz said...

pun boleh... tp hidung aku lg besar dr hidung dia...

hysMan.. said...

sama la kita..
kihkihkih....