Followers

Saturday, March 28, 2009

Khas untuk janda...


hulurkan bantuan kepada saudara Yunus

Naz : Ku tunggu jandamu... hahaha... :p

28 comments:

bulan bintang capricorn said...

hahahahaha..

lawak gle de poster cm2..

nmpk gle pak cik 2 x laku smpai cri jodoh gaye gitu..

hahahhaa..

lawak arr..

anyway..salam singgah :)

Framestone said...

aku rasepun nk try wat cam tue la.. kot2 mengena kot..tp tgu umur dahnaik 39 la kot..nk cari yg umur dalm 20-an gitew

Sulela said...

Cuba call no tu. Tengok wujud ke tak...kekekeke. Mungkin lelaki ni desperate nak beisteri kot. Kesian lak kat dia. Tu tandanya dia jujur apa...hehehe...

Naz said...

bulan bintang capricorn..
keh3x... memang lawak poster tu.. bukan x laku, cuma terlajak sikit jer... mungkin dia desperate nak berbini...

datang2lah lagi ke sini..

Naz said...

Framestone...
boleh, cuba la mana tau berhasil. nak tunggu umo 59 pun x per. pastu syarat bakal bini plak 17 tahun dan ke atas... ;)

Naz said...

Lela..
gila gersang org yg bernama yunus ni.. aku klakar time dia tulis nak cari janda. naper anak dara dia x nak yer?? x yah la call no tu. kalo gatai sngt nak call, try la... hahahahaa...

~ h a n i m h u s i n ~ said...

huahua...kat maner nyer poster ni naz?hehe...kisah benar ea ni..haha..

slmt berhujung minggu!

FiNa said...

ade juge prangai camni ek...

FiNa said...
This comment has been removed by the author.
Naz said...

Anem..
poster ni kat Kulim , Kedah....
kisah benar la agaknya... terdesak sungguh mamat ni...

Naz said...

Fina..
ader... ntahla saper punyer kerojer? lawak atau serius kes ni? siap ada no hp lagu tu...

*welcome back!

Sulela said...

Janda kan banyak pengalaman. Ko tak caya tanya errrr...sapa lak yang aku nak tanya ni...kekekeke. Tanak la aku tepon dia. Aku bukan janda...hahahaha

Naz said...

Lela..
betoi ka Lela..? sapa janda di sini angkat tangan.. err.. bnyk pengalaman dr segi apa tu?

hysMan.. said...

gaya terdesak sungguh..
terok bebeno..hehee..
ape kate sue je org yg tak siuman tu..
:)

hang tak nak buat Naz??

Dj Epoi said...

Walweiiiiiiiiiiiiii

Soalan cepu kata tuh Naz oiiii!!!!!!

Ader saper yang nak jawab ?

Sulela said...

Hmmmm...setakat yang aku tahu la, seorang wanita yang bergelar janda ada banyak pengalaman dari segi hal ehwal rumahtangga, layanan yang wajib diberikan pada suami zahir dan batin, jaga anak (kalau ada anak la), dorang lebih tabah hadapi dugaan hidup, semangat dan azam yang kuat, matang dan selalu fikir tentang masa depan. Ini daripada pemerhatian aku. Kalau terpesong aku mintak sori sebab hati manusia takleh diteka...hehehe

Naz said...

Man..
mungkin terdesak atau mungkin org seja maen2..

aku nak buat?? boleh gak. tp dlm iklan tu, aku nak tambah 1.. anak dara juga dialu2kan selain janda... Lela ckp janda ni bnyk pengalaman.. :) yg anak dara tu aku yg kasik pengalamn kat dia... hahaha... boleh gitu? ;p

Naz said...

Dj Epoi..
Haaa... ada sesiapa nak jawab???

Naz said...

Lela..
hmm... aku baca komen hang 3 kali dan cuba bayangkan jiran sebelah rumah aku tu janda... ha.. kalo aku kawen ngan dia... ? ish... hmmm.. err.. terkesima sekejap... speechless (pinjam perkataan ko jap)

hysMan.. said...

hahahahhaaaa...
mengong mu Naz...
klu gaya gitu aku nak join skaki boleh??
ko bubuh nama aku skali yo..
nnt kita bagi2..
berbagi isteri??
pnah tengok??
kuang3x..

Sulela said...

Apsal ko terkesima lak? Bukan semua janda baik cam yang aku cakap tu. Itu pemerhatian aku terhadap janda2 yang ada kat kampung aku ni. Ada sorang tu, anak tunggal dia score 5A's in UPSR. Lone Ranger tu...suami takde, tinggal ngan mak dia je. Aku tabik la kat dia. Ajar ngaji lagi tu memalam. Tapi ada jugak yang aku jumpa kat KL yang perangainya hampeh...hehehe

Naz said...

Man..
ko nak join? boleh, nanti aku maukkan nama ko kali. hahahaha.... nanti boleh kita bermadu... ;p

Naz said...

Lela..
hehehe... aku gurau jer. baik janda, anak dara, duda, atau anak teruna semua sama. kalo hati baik, insyaallah selamat dunia akhirat. kalo hati mcm bau longkang, hurmm... x dapek den nolong... :)

hysMan.. said...

bini ku bini mu jua..
tak sesuai ar bro..
harok mu oiii..
astagfirullah..
ku tak sanggup wehh.....
hehee.. :)
biarlah takdir penentu segalanya..
dara ke,janda ke yg penting kita bahagia disamping insan tercinta..
ikhlas.. :p
poyo mamat nih..

Naz said...

aku maen2 jer la Man.. mana ada 2 org lelaki bermadu. gilo gapo?? tang jodoh tu aku setuju... kalo dah jodoh x ke mana... ;)

hysMan.. said...

ade ler bro..ko penah dengo berita tak pompuan tu ade laki yg bermadu.ini disebabkn si pompuan cetek agama..huh..
mcm2 kat dunia la ni da terjadik..

jodoh hang gwa tak jumpa lagi ar..lu kasik tunjuk sma gwa skit..
bleh??

Naz said...

ooo... story tu aku pernah baca.. gilo...!

nak tunjuk? mai ler sini...

hysMan.. said...

gilo ditahap cipanmen..
hehee..

aku dtg nih..