Followers

Friday, March 13, 2009

Digantung putus


Naz : Tajam sungguh tali gantung tu. Agak-agak terseksa tak yang kena gantung tu?

21 comments:

amirul said...

Salam Naz,
Huih! Ngeri aku nengok!

Naz said...

Salam kembali Tuan Pengerusi BH...
aku pun ngeri tengok. pakai dawai kot?

Uncle Dol said...

takde hati perut.. dh mati dh pon mamat/minah tu.. biarkanlah jasad dia sempurna sekurang2nya.. ish3..

Naz said...

Uncle Dol
org kapir jer wat kerja ni... depa ingatkan ayam ker...

Uncle Dol said...

itulah pasal.. sungguh tidak bermoral.. emmm.. nauzubillah..

Framestone said...

mmg boleh terputus..sebab tue hukuman gantung dijalankan..dan tidak menyeksa org..tp sadis la kalu ditengok huhu

Sulela said...

Huuuuu...memancut darah dia tu. Kesian lak. Tatau pun hukuman gantung boleh menyebabkan leher putus... Apa agaknya kesalahan dia ek...

hysMan.. said...

Nauzubillah...darahnye..
fuyoo...dasyat sungguh...
mcm tu skali..

MasyaAllah..mcmane la dgn rohnya bila nampak jasadnya sebentuk itu ye..
:(

SyazReA said...

erk..org btul ke tu.. bkn patung eh.. huhu

Naz said...

Uncle Dol
x bermoral dan x berperikemanusiaan...

Naz said...

Framestone
aku agak pun begitu. tali tu jerut dan leher terus putus. mungkin sakit beberapa detik saje. tp.. ngeri sungguh..

Naz said...

Lela..
Ntahla.. apa la yg dibuatnya sampai dijatuhkan hukuman sebegitu kejam.

Naz said...

Man..
Dasatkan darah memancut bila leher terpisah dr badan?? Roh dia tak taulah mcm mana time tengok jasad sendiri dlm keadaan begitu...?

Naz said...

SyazReA..
Nampak mcm betul. x mcm patung...

Dj Epoi said...

Mak oiii!!!!!!!!!!

Terkezuuuuuuut gilak siut!!

hysMan.. said...

tapi pehal dorang buat hukuman tu kat open area???aish..pelikk..

Naz said...

Epoi, aku pun terkezut gak tengok gambo ni...

Naz said...

Man, ntah ler... aku dpt gambo jer. keterangan x disertakan sekali...

hysMan.. said...

neber main...
:)

Framestone said...

cam sunat jugak.. wat beberapa detik..sesaknya berhari2..kepuasan selamenye he..23x ye je aku nie

Naz said...

Framestone..
Tu mender 'tutttt'.... mmng kepusasan selama2nya.... hehehee..