Followers

Saturday, March 21, 2009

Cara selamat sembunyikan password






Naz : Gilo omputeh nih..

52 comments:

Naz said...

hahahaa.. akulah org pertama komen... :p

>no komen...

panggil aku sheh said...

hahahaha
boley pakai naz
dijamin selamat!

Naz said...

Sheh..
Hahaha.. Kalo bocor gak password compom ada spyware kat hdisk...

Sulela said...

Kekekekeke...takde maknanya la nak buat sampai camtu.

a.b geldofg said...

mak oi!

hysMan.. said...

memang gilo pon depa nih..hihikk..
:p

Naz said...

Lela.. cara tu utk nak sembunyikan password yg teramat2 penting. contoh p.word blogspot ko... hehehee

Naz said...

Ab...
Depa ni da gilo. mengadap pc 25 jam sehari, tu pesal jd camtu

Naz said...

Man..
hahahaa... gilo tahap super saiya...

hysMan.. said...

eh,tapi super saiya camtu pon malatop beb..
hehee..
:p

Naz said...

hahahaha..... bukan malatop lg dah... hancus terus..

amirul said...

Salam Naz,
Gilo tahap dewa nih! hahaha... sorok bwah bantal lgi best...

Naz said...

waalaukumsalam wbt Amirul...
sorok bwh bntal?? huhuhu... sempoi gak...

Dj Epoi said...

Kui x 3


Kot Ya..Pok jangan ler TERLAMPAU macam tuh!!! heheeheh

Hang pon Buat camtuh gak pa? hehehehe

Naz said...

Dj Epoi...
aku guna kain pelikat...

hysMan.. said...

hahaaa...
hancus la planet zargus..
:p

Naz said...

Man... planet tu dah jadi astreoid... kui3x..

hysMan.. said...

o..iye ke??
patutla semalam asteroid tu jatuh ke bumi??
ha????

miaw..miaw..miaw ler..
hehe...

Naz said...

hehehe... ko jumpa taik bintang kat laman rumah? boleh buat batu cincin...

aku lg suka kui3x.. pesal taip pendek dibanding ngan yg baru...

hysMan.. said...

ade..boleh buat Naz..nak aku buatkan utk ko bro??
ko nak bagi 'cincin' pada sape??
(ko ingat email pasal romantiknya Rasulullah SAW???)
hahaaa...
kantoii..
i gif u free of charge..anggap ler sbg adiah..hahaa..
:p

hysMan.. said...

wah ni camane AJK tak setuju dgn 'gelak'kan persatuan..
kihkihkih...
:)

Naz said...

Man.. ko buatkan aku 4 bentuk cincin. aku nak stand by.. mana tau boleh guna dlm keadaan darurat.. hehehe.... aku cuba nak mencontohi Baginda...

bukan x setuju. lgpun ajk disiplin x marah atau kasi memo. so, aku teruskan jer la... kui3x...

hysMan.. said...

klu nak ikotkan kata darurat nih Naz,laki sentiasa darurat tang pompuan nih..takyah tunggu..all the time darurat..
hahaa..
contoh mcm ko nih..hehee..
rileks bro!!
insyaAllah,Rasulullah SAW contoh terbaik..

sape ajk disiplin tuh???

Naz said...

hahaha... 24 jam sehari 365 hari setahun darurat... aku manader darurat...

ajk disiplin tu adalah... ntah... aku pun x tau. masa mesyuarat pemilihan, aku x dtg...

SyazReA said...

ahaha...giler la...huhuhu

hysMan.. said...

eleh..yg ko dok soh genjatan senjata tuh ape kes??
darurat la tu bro..
hehee..

Naz said...

SyazReA...
yg giler tu omputeh... hehehe...

Naz said...

Man...
ooo.. darurat senjata. aku pikir darurat aper... :p

hysMan.. said...

mendalam maksudnye tu bro...
wakakakaaaa....
:p

Naz said...

memang mendalam Man... huhuhu... ko darurat apa plak?

hysMan.. said...

darurat benang yg dah takde seurat benang pon..
huh...
boleh bro????
:p

Naz said...

ish... lucah ke apa tu... ?

hysMan.. said...

depend pada pembaca tersebut..
klu dlm kepalanye lucah,lucah ler jadinye..
but i didn't mean anything..
hahaa..
kalau da takde benang,ko boleh dapatkan baju lagi ke??ntah nanti ulat kapas pon da tak ujud dizamn era globalisasi nih..
heheee..

Naz said...

hmm.. aku ingat lagi sedekad lg akan pupus ulat2 kapas. hehehe...

hysMan.. said...

termasok ulat sagu yg dimakan wartawan majalah 3..
kihkihkih..
:0

Naz said...

oooh.. yg tu aku x tengok la bro. tp iklan dia ada gak aku tengok. eyyeek.. golie den...

hysMan.. said...

ade hadith mnyatakan,haram makan ulat tu..
hmm..
hanya Allah yg tahu..
:(

Naz said...

wallahualam... maybe dia x tau. tp aku masih lagi dlm kegelian. tekak aku mulai kembang semacam jer..

hysMan.. said...

tau takpe..
tapi depa kate sodapp oo..
:p

Naz said...

Man.. ntah ler depa tu.. bnyk makanan laen yg sedap2...

hysMan.. said...

aku pon pelik dgn sesetengah org..
benda yg takleh itu yg nak dibuat..
lumrah kejadian manusia..
:(

kerana nama ku turutkan kata hati..
akhirnya binasa diri..
kemelut dilanda sepi..
tapi diri terpaksa menahan caci keji..
dek kerana kerja yg menjatuhkan martabah diri..
poyo..
:)

Naz said...

bukan ko sorang jer pelik, aku pun sama...

alamak mlm ni aku x der idea nak bermadah pujangga lah. but, nice poem... :)

hysMan.. said...

sama2 lah kita pelik..
atau kita berdua ni yg pelik??
hahaa..

aik,camne nak jadi komposer lagu nih..aiyoo..
:p

Naz said...

orng tu la yg pelik.. mkn binatang yg bukan2..

ko ingat aku ni komposer yg tersohor ker.. idea tu bukan selalu mari. ikut time dan mood jugak.

hysMan.. said...

iyelah kot..
hehee..

tapi knape time marah kita jarang ade idea..bukan ke marah pon salah satu dr feel utk kita ciptakan sesuatu..
hmm...:(

Naz said...

bila marah, setan suka dekat. so, idea yg dtg tu bukan2..

hysMan.. said...

bila setan menguasai diri jadilah rasukan ablasa..
:)

Naz said...

dasat tu... ko boleh masuk team seekers la..

hysMan.. said...

ah..team seeker da mcm $%#@..
buat citer nak gempaq..
taknak aku..baik aku join band ko..
hahaa..

Naz said...

hahaha... dah mcm $%#@..kan..

aku mana ada band. aku solo jer... kalo nak berduet ngan aku apa salahnya..

hysMan.. said...

bro,$%#@ ape benda ye??
hehee..

woit,klu aku masok elakkn m.nasir trus panggil aku je duet dgn die..ni yg aku malazz nk layan..
tp aku kesian kat ko..so beter aku undurkn diri dr menyertai mna2 team..
:p

Naz said...

$%#@ adalah bahasa sanskrit... hahaha..

agak2 dia tu nak ker panggil hang? hehehe... aku x nak... hahaha... :p