Followers

Wednesday, April 8, 2009

Apabila keboringan melanda bebudak opis...












Naz : Pasal tu aku malas nak kerja kat opis...

13 comments:

hysMan.. said...

klu malas nak keje kat opis yok ikot aku gi site..
hahahhaaa....

panggil aku sheh said...

hah..creative banget!

Naz said...

Man..
g site pun aku malas. hehehe...

Naz said...

Sheh..
boring + creative = botive...
:)

hysMan.. said...

klu malazzz pi site..hang pi tidok sana..
klu itu pon malas jugak,hang dok dlm jamban..tafakur dlm tu..
:p

Naz said...

aku lepak dlm jamban la ni.. sambil balas komen ko.. hehehe..

FiNa said...

wakakakakakakakakaaaaaaaaaaaaaa....... gler arh.......
lawak gle muke dorang... tapi kan. ini tak termasuk menghina pihak2 yang terbabit ker????

naz, kalo boring, ko jawab tag aku tueh. tak sabo rasenyer nak tengok jawapan ko....

joegrimjow said...

ahahaha
xbek doh buat cam 2
ish2
kekekee

FiNa said...

hahahahaha. naz memang nakal....

Naz said...

Fina..
Memang lawak gila baban dorang ni. duit kertas pun jadi wat hilangkan boring. x terpikir pulak ada niat menghina..

akan ku jawab bila masa dah time nanti. hehehe...

Naz said...

joegrimjow..
ikutkan memang x baek, tp aku tengok lawak giler. tu pasal aku hapdet...

Sulela said...

Hahahahaha...memang takde keje langsung. Tapi matching la pulok. Duit pak arab pon ada...hahahaha

Naz said...

tu duit pak arab ko tu. aku copet dr wallet ko kejap hari tu. ko yg x sedar.. hahaha... pandai depa seting kasi matching...