Followers

Monday, April 27, 2009

Lawak bintang


Kisah 1

Satu petang kambing sound direct ayam..
"apalah ko ni ayam,baju lawa tapi tak pakai selipar.."
ayam yang bengang lalu jawab.. "ko lagi la....janggut panjang alim
konon.....seluar tarak pakai...tak malu...! tak senonoh..!

Kisah 2

Satu hari sedang sepasang lalat tgh dinner kat satu tempat yg romantik..
tibe² si isteri lalat bersuara "bang ,nape kite hari² makan tahi?
lalu si suami pun menjawab "isshh..jangan cakap bende² kotor mase makan........tak baik"

Naz : Binatang pun tau malu...

32 comments:

Bla3 said...

K1>
tu orng panggil pak janggut..bukan alim..

K2>
lalat tau kotor eh..erm!!.wondering..

Naz said...

Bla3..
hahaha... kalo binatang boleh brpikir mungkin depa cakp cam tu...

joegrimjow said...

haha
stylo la 2 2 cite 2

hysMan.. said...

Aku tngok tajuk aku pikirin
bintang buat lawak dgn bulan ke bumi ke ape..rupanya binAtang yg buat lawak..hehhee...
binatang klu pikir camtu,gerenti ade double standard lorr...
kasihan..
:p

Sulela said...

Naz, nanti tolong mintak otograf binatang2 tu untuk aku...kakakaka

Naz said...

joegrimjow...
hahaha.. bukan stylo, tp sengal...

Naz said...

Man..
boleh... nnti aku sms autograp depa tu.. hahaha

Naz said...

Man..
sebenarnya aku salah taip tajuk n3 da.. tertinggal 'a'. hehehe...

Redynne™ said...

ewah..ewah.. sembelih 2-2 tu baru tau..

hehe...

Redynne™ said...

kambing ngn ayam tau..

lalat x syedap..uuueekkk!!

nazz said...

Eh ko ada tak alamat email atau blog kambing, ayam ngan lalat tuh?

hysMan.. said...

da lame aku tak pekena lamb chop..
yok..aku tak malu nak memakannye..
hahahaaaa...

Naz said...

Redynne..
sembelih jer. boleh gak buat kenduri..
hehehe...
wuueekk...
;p

Naz said...

Nazz..
alamak.. aku x sempat nak salin alamat depa tu. masing2 blah cepat2 bila ada org ckp nak cek demam khinzir pd hewan.. hahaha...

Naz said...

Man..
kalo bab tu x payah malu. aku juga dng selamba membedalnya... waah, sodap2x..

hysMan.. said...

yok pekena yok...
adushhh!!!...
gaji da nak masok nih..
yok Naz..gwe payong..haha..

Naz said...

oh ya Man.. sudah hujung bulan.. poket suda kembung.. yuk... x saba nak menikmati lamb chop pree.. hehehe..

hysMan.. said...

yok ar,meh turun..nak aku naek ke??
adoiiii....bolos seketika poketku...hahaaa..

Naz said...

ala.. lamb chp baru 9 hengget. x bolos punyer poketmu itu.. hahaha

hysMan.. said...

pergghhh..ko klu makan bukan nak 1pinggan maunye 2pinggan..masok akulagi 3pinggan..
amek kooo.....kita bolos saja dinding itu...
tp takpe,mmbr punya pasal no hal..
kasi bereh..
ko sebut je katne..nnt gwa naek..
(poyo je... :p)

Naz said...

perghh, ayat hang ni mcm iyer2 jer nak naik sini. x per bro, kalo panjang umo.. insyaallah kita jmpa... bila tu ntah, x tau lg..

FiNa said...

huhuhuuuuuuuuuuu

Naz said...

naper Fina? huhuhu? ada masalh ker? hahahaha

hysMan.. said...

gwa ni kan poyo..
cakap nak gempak..
tp hancusss...
hahahaa...

fina tgh dok nurunkan jampi serapahnya..ahakkzz

Naz said...

hahaha... mcm aku jugak. ckp jer berapi, tp buatnyer tarak..

Fina dah memunculkan dirinya la Man.. apalagi jom goreng kerepek. err.. naper dia lupa nak tulis 'jng nakal2'tu ha?? hehehe

hysMan.. said...

nampaknya kita banyak persamaan..
boleh jadi geng super saiya..
hahaa...

die pon da jadik nakal so takleh nak ingat kan kita lagi..
ape lagik yok gorengggggg...

Naz said...

hehehe... betul2x... kita bnyk persamaan mcm persamaan algebra dan persamaan srentak... hahaha...

Man, Fina dah jd nakal macam kita juga.. jom kita gtahu kat dia..
jng nakal2 ekk...

hysMan.. said...

klu begitu persamaan kita konklusinya jadi matrik la kita..
hahaaa..hebattt!!!!

mari..
Fina,jangan nakal2 ye..
hehe..

Naz said...

perghh, hebat banget tu... wow..

Fina, jng nakal2 yer...

hikhikhik...

FiNa said...

aku plak yg kne yer???


jangan nakal2 ek korang...

hysMan.. said...

hahahaha....

FiNa said...

walah!!!