Followers

Sunday, April 5, 2009

Kalender puasa 2009



Naz :
Klik untuk besarkan gambar. Untuk save, right click > save as

Untuk download dalam bentuk pdf (lebih terang dan jelas), sila gunakan link di bawah ini :
http://www.ziddu.com/download/4045164/kalenderpuasa2009.pdf.html
atau
http://rapidshare.com/files/214485261/kalender_puasa_2009.gif.html

16 comments:

amirul said...

Salam,
Yg nih pernah dpt tahun lepas... :) tq3x.......

joegrimjow said...

pentg 2 sbb taun ni pose kat mesia
yahuuu

Naz said...

Waalaikumsalam Amirul..
sama2..

Naz said...

joegrimjow...
selamat berpuasa di tanah air... :)

hysMan.. said...

waaa....
ni klu aku time study mesti tak penah mis pose sunat & wajib..
nak save budget..
tapi la ni da keje,juz yg wajib je yg isnin kamis kadang2..
hehee..
thanx bro..
:p

Naz said...

Man..
hehehe... hang ni bagus la. smbil mnyelam minum air.. ops poser... x bleh minum air...

hysMan.. said...

klu tak sengaja takper minum..tp kita buat2 ler tak sengaja..hehee..
ade org tau kah??? Astaga....
:)

Naz said...

mcm selalu buat jer... jeng3x.. hahaha..

hysMan.. said...

hahahahahah...
kantoi di situ...
da namenye manusia ye..
hehehe...

Naz said...

wat baek berpada2 Man.. buat jahat jng berkali2... ingat lagu wings tu..

hysMan.. said...

hahahhaa...aku ingat..
jgn berkali2,so sesekali bolehlah kan??aiyoo....manyak suka woo..
hehe..

Naz said...

Man, ekau pun da bosa panjang... kalo ada bini pun buleh branak pinak. ikut la mana yg baek bg ko.. hehehe...

hysMan.. said...

aiyoo...manyak direct wooo..
hahaha....

Naz said...

Man..
direct ker? tu aku dah lapik giler pakai pelapik meja.. hahaha...

*tu juga nasihat buat diri ku ini..

nadwan said...

salam,
terima kasih untuk jadual ni..

Naz said...

nadwan..
sama2 nadwan... apa yg baik tu kita kongsi bersama... :)