Followers

Tuesday, April 21, 2009

Yet again........ another Cost cutting

19 comments:

amirul said...

Salam Naz,

Apa punye cost cuttig daa ni?

hysMan.. said...

adoiii....mcm2 ler org puteh nih..
tak sopan langsonggg..
huhu..

Sulela said...

Nak jimatkan space ek...hehehe

Naz said...

Waalaikumsalam wbt Amirul..
ntah.. depa wat lawak jer kot. staff company mana yg sanggup wat kerja dlm keadaan camtu..

Naz said...

Man..
Omputeh bukan saja x sopan, tp mengong..

Naz said...

Lela..
bukan saja space, boleh jimat prabot skali.. hahaha..

a.b geldofg said...

manusia memang krtif
hhehehehe

Naz said...

Ab..
manusia bukan saje kreatif, tp terer bab2 mcm mana nak mnebalkn poket.. hehehe...

hysMan.. said...

walupon mengong ditahap cipan tapi poket dorang berisi wooo..
selasa blkg citer yg penting keje..keje..keje..

Naz said...

Man.. eh tu style jopun tu. omputeh manada kuat sngt kerja..

hysMan.. said...

org puteh tak kuat bekerja tapi kuat cheat dlm bekerja..
dgn menipu duit masookk je..
itu beza style timur n barat..
haha..

Naz said...

tu memang x dpt disangkal lg.. org2 kita pun dah start tiru style omputeh ni.. claim tipu, kerja tipu, timbang tipu dan mcm2 lg la... :(

hysMan.. said...

sebab dlm mind org skarang..
duit..duit..duit..
kaya..kaya..kaya..
da tak pikir halal haram..
sbb tu bebudak skrg da mcm dajjal..
astaga..

Naz said...

ye la.. bebudak skrg prangai mcm setan. cikgu pun depa berani nak pukul. bukan nak ckp apa, mungkin tiada keberkatan dlm hasil rezeki parents. mungkin juga...

hysMan.. said...

itu salah satunye..
da main point is didikan agama..klu mak bapak hancuss anak nauzubillah lg corrupt..ni jugak bergantung pada faktor sekeliling yg mmpngaruh bebudak tuh..
aiyoo..

Naz said...

sebelum nak kawen kena pergi kursus parenting dulu... baru ada ilmu yg cukup didik bakal anak2. ni x, asyik baca buku malampertama saja... hahaha...

hysMan.. said...

wahhh bunyi macam sonok je..
ade expirience ke??
ko ade??nak pinjam??hahaa..

Naz said...

syyy.. nnti aku letak buku tu kat bawah bantal ko...

hysMan.. said...

syyy..manenye bro..
takdak pon bawah bantal??
kena panggil peterpan nih..
huhu..