Followers

Thursday, April 30, 2009

Agak² korang nak langgar ke nak benti tgk?



Naz : Kalo aku bawak lori kontena, aku langgo jer...

86 comments:

midar said...

ular sawa ke tu..?biar betul..ishk3 besau nyee..ngeee

Amieynna Amin said...

ape ke bende tu?
ular ek?
klu bawak kontena, memang laa boleh langgar..
klu bwk basikal..
dgn basikal skali kene telan..=p

Bla3 said...

langgar dosa plak..
nak tengok jer..ney bkna show babe..
wat blik rumah ar..chantekkk..

*sblum sempat wat balik dah jdi arwah dah aku kot..kwa3

Naz said...

midar..
rasanya ular sawa.. besar giler..

Naz said...

Amina..
hahaha... lawak betul...
kalo bawak basikal, dng basikal2 skali kena telan...

Naz said...

Bla3..
kalo x dan nak brake, langga ajer. tp sndri mau ingat la. hehehe...

belum smpat ko nak bawak ulo tu balik, ko yg kena bawak balik dek ulo tu.. hahaha...

Sulela said...

Weh, tangkap dan bela la...kekekeke

Sampai hati ko nak langgar dia, Naz. Meh sini aku langgar ko ngan basikal kecik anak jiran aku...

(aku sokong ular sawa tu...hahaha)

hysMan.. said...

aku akan halau ular tersebut..
syuh..syuh..syuh...!!
nyah ko dr jalan ini..
bonzer nak lalu nih..
auwwww....

boleh kaa???gerenti ular tu trus lari lintang pukang...
heheee...

Redynne™ said...

ular naga...? hmmm..

Naz said...

Lela..
aku x jd nak langgar la. besau sngt ular tu. aku ni berperikebinatangan.

ko nak langgar aku ngan beskal tu ker. hehehe... ada brani??

Naz said...

Man..
try la halau. aku rasa ular tu dah terlalu kenyang pesal makan sekor kerbau. dah x larat nak balik sarang dia, dia pun terus tido kat tengah jln.. hehehe..

Naz said...

Redynne..
Ular jadian kot.. hehehe

Sulela said...

Aku berperikebinatangan liar je. Tapi tidak sama sekali berperikebinatangan katak dan tikus...apa aku cakap neh...huhuhu

Apsal tak berani lak? Aku tolak basikal kecik tu kuat2 kat ko dalam kelajuan 100km/j. Masa tu aku dah lari dulu...ekekeke

panggil aku shEh said...

ya ampun besonyer!
betol ke ni wey..fuh dasat!

Naz said...

Lela.. mcm aku paham, tp x paham.. hahaha...

perghh.. kuatnya tangan ko smpai boleh tolak beskal 100km/j. kalo camtu aku nak naek la beskal yg ko tolak tu. kita buat langgar little K. buleh?? ;p

Naz said...

Sheh..
nampak mcm tipu ker gambo tu? punyalah besor ular tu. baru makan kayu balak tu. hehehe

pink_butterfly said...

klu bukan bwak lori cmna???


hiskk,is it real???


seramnyaa~

Naz said...

pink_butterfly..
betul la tu agaknya... real jer nampak..

joegrimjow said...

bawak kancil kene benty dlu

Naz said...

joegrimjow..
kalo bawak kancil kena lalu ikut kg sblah... hehehe

Sulela said...

Ko pecaya sapa suruh...hahahahaha

Larikkkkkk!!!

Naz said...

Lela..
ooo.. main2 yer.. aku langgo ko pekai beskal tu.. hahaha

Sulela said...

Aku lari la...caboooottttt!!! ekekekek

Naz said...

tp depan ko ada ular besau tu Lela.. mana ko nak lari.. muahahaha...

~ h a n i m h u s i n ~ said...

adoiiii...betol2 ke ni?wat sup pon sodapppp...ekekekeke

Naz said...

Anem..
sanggup ke nak makan? muahaha..

Sulela said...

Ular tu kawan aku apa. Sebab tu aku tak kasi ko langgar dia...

=> kejar Naz lak sambil menunggang ular. Serangggggg!!! Hek ehhhh...lambat betul la ular ni jalan...kekekeke

hysMan.. said...

ko penah tgk man vs wild kat discovery channel??
aku tak penah mis stiap isnin 10mlm..
aku slalu tgk omputeh tu makan ular idop2..ular panggang..
babi utan..mcm2..
sodapppp nyer tgk mat saleh tu makan..

Naz said...

oo.. kawan ko ek? pss.. ulo sawa suka mkn kawan Lela...

>aku dah smpai garisan penamat guna beskal yg ko tolak tu... hahaha...

Naz said...

Man..
erkk... kembang tekak aku baca... aku x tngk la Man. omputeh ni memang bengong. agaknya x cukup kot mknan kat negara dorang tu...

farah anak pkcik khusnun said...

hui....bsar gler...tkot nk troskan p'jlnn...

Naz said...

farah anak pkcik khusnun..
wah lengkapnya nama awak ni..
kalo cam tu ikut jln lain la... hahaha...

Sulela said...

Tak aci, tak aci...again, again...hahahaha

Sampuk Man cakap lak...penah tengok cite Bizarre Food kat channel Travel & Living (707)? Host dia Andrew Zimmern. Tu lagi tak cukup makan. Semua benda masuk dalam perut dia. Buaya pon dia makan tuuu...huhuhu. Nak muntah aku tapi suka lak aku tengok. Tengok tahap mana buruk makan dia tu...

Naz said...

aci,aci, aci la Lela.....
dah mcm lagu aci2 buka pintu la pulak.. hahaha...

humangaiii.. makan boyo? buruk lantak sungguh omputeh ni. biasanya buaya mkn org. ni dah terbalik. ish.. terlebih suda...

hysMan.. said...

aku sokong ape yg di sampaikan lela tu..
aku pon menyaksikan channel sebegitu ghupa..
hahaa..
mmg rasa tokak den meloyakan tapi sonok tgk dorang makan benda2 yg tak tercapai akai..huhu..

Naz,ni boya mcm magic tu lor..
huhu....
klu ko penah tgk cite 'waterboy' lakonan adam sandler pon ade ular sawa panggang menjadi menu utama hidangan dorang.melilit kat tgh2 meja makan..
hehe...
jika otak letak kat lutut..
adoiii..
hehee..
tp klu darurat tak salah..
mcm komando..hmm..
:)

~ h a n i m h u s i n ~ said...

ape kata kita try sama2..ular msk sup..huuu~

Naz said...

rumah aku xder astro. kalo nak tengok, aku g rumah mak aku. sekurang2nya ada gak alasan nak balik. hahaha..

ingatkan omputeh ni bijak tahap 8 petala, rupa2nya bodoh tahap 8 petala. ada ker binatang2 mcm tu dibuat menu. criter waterboy aku tengok, tp x fokus sngt. x prasn ada lauk ulo.. wuekkk... kombang tekak pokcik ni..

kalo darurat tu x kisah la.. biawak pun boleh dibakar dlm buluh... nyam2x...

Naz said...

Anem..
boleh saja. tp cik Anem yg makan ya... hahaha

Sulela said...

Uikksss...tak silap dalam cite 'waterboy', buaya pun ada kene panggang, kan...hehehe

Ni cite betul ni, ada kawan aku, cina la...dia datang dari KL sebab nak check stock barang kat tempat keje aku dulu. Dia cerita, masa tu dia lalu kat atas jalanraya. Waktu malam masa tu. Kiri dan kanan dia penuh ngan paya bakau. Tetiba dari jauh dia nampak benda merentang atas jalan. Dia perlahankan kete dia. Tetiba benda tu bangun dan menyeringai kat cermin kete dia. Ular senduk tuuuu...besar dan panjang. Agaknya ular tu nak lintas jalan. Lepas dah nampak tu, dia tekan minyak dan pecut lari dari situ. Memang dia tak sangka ada ular besar camtu.

Nasib baik la dia lari. Aku tengok kat tv, ular senduk punya bisa boleh menembus cermin...huhuhu...
Seram makcik masa dia cite tu...

hysMan.. said...

oit awat hang tak amek astro??
kan macam2 adaa...
hehee..rugi woo..
(actually,klu ko amek astro lagi rugiii...)hehee..
lagi satu,nak balik umah mak ko biar niat suci lagi murni..jgn ade udang disebalik mee..
hahaa..

cite waterboy tu time aku skolah dulu..da lama daa..
ramai jugak nengok ye..hehee..
omputeh ni suka mencabar yg diluar capaian akai manusia..satu lagi suka mencabar kejadian tuhan..

biawak dlm bulut..aduhh..
tercepit..
hehee..

lela,iye ke bisa ular boleh tembus cermin..ni info baru nih..
sape dpt sahihkn kenyataan tersebut??
ular senduk beso sampai mcm tu??
bio betik? lela?
uishhh...

Naz said...

perghh... ulo senduk? powernya bisa ulo tu smpai bole tembus cermin.. kalo kena kat kulit kita mcm mana la ya??

Naz said...

Man..
aku x nak amek astro pesal x nak terpaku kat tv 24jam. biarlah aku terpaku kat dpn laptop jer... hahaha

aku balik rumah mak aku bukan smata2 nak tengok astro. tp nak makan sekali.. hahahaha...

kalo askar g hutan, depa tangkap biawak dan panggang dlm buluh. aku pernah tengok dlm majalah 3. mcm sedap jer... heheheh...

Sulela said...

Aku tengok kat tv la...National Geografic Special... Orang tu pi kacau ular senduk tu. Tapi dia kata kene pakai topi yang ada kaver muka tu. Bila ular tu sembur, nampak la kat kaver muka dia tu. Boleh check tengok kot2 info yang orang tu bagi menipu diri aku ni...hehehe

Kalo kene kat kulit, terkoyak...huhuhu. Macam asid...

hysMan.. said...

jgn la ko paku dirimu itu depan tv..sakit woooo...
pakai ler sepit ke,pin ke kan boleh ditanggal balik..hehee...
ooo..so ko 24hours dpn lappy ko ler..tak sakit mata kaaa??
huh..

itu pasal la aku cakap ade udang disebalik mee..hahaa..

aku takleh imagine klu aku makan biawak??takleh woo..
susahkan klu diri ni idop zaman berteknologi nih..tak penah rasa darurat..

lela,nnt aku try cek kat National Geografic..hebat info nih..

FiNa said...

walah!!!
info baru nieh...
thanks sulela...

Naz said...

Lela..
dasat sungguh bisa ular tedung ni yer. aku dulu2 slalu masuk blukar dan ladang getah. nasib baik x jumpa ular ni. stakat ular kecik2 pernah la jumpa...

Naz said...

Man..
iyolah pokcik Man oii.. nnti aku pakai selotape pulak.. aku bukan ngadap lappy 24 jam, cuma kalo idea dtg rasa mcm x cukup jer 24 jam tu... hehehe... alhamdulillah mata aku ok lagi...

selain udang, ada peha ayam, dan ikan 3 rasa sekali.. hahaha....

Naz said...

Fina..
wah dah muncul. amacam skrg? sihat? study mcm mana?

~ h a n i m h u s i n ~ said...

aduhh naz...anem xmo mamam sorg2...x syiokkk..heee...

aiyooo..buang tobiat anem nehh~

Naz said...

Anem..
kalo camtu Anem boleh mkn dng jiran sebelah rumah... cuba la kalo brani..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

sblh umah anem utan..mean anem kene mkn ngn ular sawa ler ni...
sampai ati pokcik takmo teman..
heee

hysMan.. said...

peha ayam??? ikan 3rasa???
mak aiiii..terangkat wehhh!!!
sape yg pndai masak ikan 3rasa & ayam panggang ni akan ku jadika dia sbg pemaisuri idop ku..wkakaakaaa...

FiNa said...

naz, aku blom dafta pon lagi kat u tu beb...
bln 7 ni masuk la... ngeh3...

Sulela said...

Errrr...Man, ko jangan imagine yang bisa ular tu tembus terus keluar dari cermin. Maksud tersirat aku tu, bisa tu meresap keluar. Aku penah tengok kat pameran ular. Pengunjung dilarang menyentuh cermin yang menempatkan ular tu. Thanks sebab ko sudi nak check check check it out...hehehe.


Naz, ular apa yang selalu ko jumpa? huhuhu... Ular tak hensem...hehehe

Naz said...

Anem..
ish... kalo mkn sup gear box nak la jugak temankan. ni sup ular, x naklah pokcik... hahahaha...

Naz said...

Man..
selain tu, ko kena pastikan bakal awekz ko tu pakai tudung litup. bukan kepala tutup, laen dedah2.. hehehe...

Naz said...

Fina..
laa... blum masuk u lg? bulan 7?? perghh, best la ko. honeymoon 2 bulan...

Naz said...

Lela..
ooo.. bisa ular tedung boleh mresap dlm kaca rupanya. halus sungguh teksturnya...

ntah, aku pun x tau apa nama ular yg aku slalu jmpa dulu2... mungkin juga ular x hensem mcm ko tulis tu.. hahaha...

hysMan.. said...

Lela,aku ingat boleh tembos cermin..
oo..rupanya bisanye boleh beresap..
bahaya woo...
aku slalu gi zoo suka tengok ulor sambil pegang cermin..
ish!!!tobat taknak buat lagi..
takooott woo!!

insyaAllah Naz,harap2 ade la awekzz tu..

Naz said...

Man...
harap2 la.. hehehe..

hysMan.. said...

tp jgn skrg..aku nak bina empayar aku dulu..
100% komitmen pada keje...
no cintan cinton..
wokey..
:)

Naz said...

wah.. bersemangatnya.. aku terasa auranya. baguih3x.. ko fokus pd kerjaya dulu. bila dah steady, baru pikir pasal kawen. kena wat target brapa tahun...

hysMan.. said...

betul tu Naz..
aku pikir pon dulu ko pon mcm aku..
ape yg aku lalui mgkin ko pon penah lalui..
fokus penting..

target aku 27 tahun..lagi 5tahun dr sekarang..haha..insyaAllah..
ade ke tak hanya Allah yg tahu..
ko pula??

Naz said...

iya.. jng hilang fokus. 1 lg baca la buku yg ko beli tu. versi buku yg aku ada, dia ada terangkan mcm mana nak kuatkan matlamat dan apa yg perlu buat utk sentiasa fokus.. aku nak baca balik, pesal lama dah aku x baca...

Anonymous said...

order valium online no prescription valium pill generic - valium online roche

Anonymous said...

buy diazepam diazepam side effects nausea - diazepam mg dosage

Anonymous said...

intravenous diazepam diazepam used to treat - diazepam generic drug

Anonymous said...

generic diazepam diazepam for dogs effects - buy mano-diazepam

Anonymous said...

buy valium uk hot get high valium - valium side effects on dogs

Anonymous said...

can you buy xanax online legally what is xanax for yahoo - effects of xanax and alcohol

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 5mg dose - buy diazepam line no prescription

Anonymous said...

xanax online does xanax show up same klonopin drug test - xanax effects body

Anonymous said...

can you really buy xanax online buy xanax ireland online - order xanax online from canada

Anonymous said...

buy alprazolam online without prescription best site buy xanax online - order xanax xr

Anonymous said...

buy xanax 1mg xanax for dogs separation anxiety - xanax withdrawal after 2 weeks

Anonymous said...

xanax drug xanax high blood pressure meds - difference between xanax pills bars

Anonymous said...

generic ativan ativan hallucinations - generic name for ativan

Anonymous said...

buy ambien online legally medication interactions with ambien - ambien withdrawal process

Anonymous said...

ambien sale ambien for cheap - ambien side effects on pregnancy

Anonymous said...

buy ambien online is ambien cr generic yet - high off ambien

Anonymous said...

buy ambien online overnight delivery ambien overdose during pregnancy - ambien pill markings

Anonymous said...

buy ambien online ambien cr kidney disease - side effects of ambien 10mg

Anonymous said...

valium online no prescription sweet valium high charlotte sometimes - valium online uk forum

Anonymous said...

buy generic valium online buy valium online overnight - generic valium from india

Anonymous said...

When I initiallу commentеd I clicked the "Notify me when new comments are added" cheсkbox and
noω each time a cοmment is added I get four e-mаilѕ with
the same comment. Is there any way you can rеmove me from that service?
Cheers!

Ηere iѕ my blοg: Payday Loans
my page :: Payday Loan

Anonymous said...

http://www.cafb29b24.org/docs/buyativan/#56391 ativan side effects hair loss - lorazepam tablets online