Followers

Wednesday, April 22, 2009

The Most Beautiful

The most beautiful house in the world
Situated in Barcelona , Spain
Owned by the famous footballer, Ronaldhino


The most beautiful city in the world
Vancouver, Canada


The most beautiful girl in the world
Held in France and her name is Fatima from Morrocco


The most beautiful eyes in the world
from Afghanistan


The most beautiful waterfall in the world
Niagra Falls in U.S. & Canada


The most beautiful bridge in the world
JAPAN


The most beautiful horse in the world
Arabian


The most beautiful plant in the world
It is shaped like a water bubble..


Naz : Aku suka design rumah Ronaldhino..

39 comments:

~ h a n i m h u s i n ~ said...

speechless terus..
mmg yang tercantik laaaa..
waaaaaaaaa~
kagum dengan ciptaan-Nya mlihat org2 cantik dan keindahan alam!

Naz said...

Anem..
kita tengok saja diri sendiri. bnyk kecantikan kurniaan Allah SWT. cuma kdng2 kita terlepas pandng.. :)

hysMan.. said...

aku terkesima pabila melihat budak kecik dr Morocco tu,Fatima..
cute gilerr..chomell woo..

tapi mmg indah betul ciptaanNya..
kecantikan pada diri kita sukar kita sendiri nak jumpa,kdg2 org laen yg boleh jumpa..itu pon naseb la klu kecantikan pribadi Alhamdulillah tapi klu kecantikan plastik Nauzubillah..
:p

a.b geldofg said...

mata kita sering dtipu

Redynne™ said...

salam naz..

redynne suke fatima ngn mata yg cantik dr Afghanistan tu..

sungguh mata adalah cermin hati yg paling nyata.. :)

Naz said...

Man.. cute kan girl tu. anak sapalah tu yer?? chumil kan..
kecantikan diri? tengk saja susunan jari jemari kita ni. elok jer tersusun. cuba kalo ibu jari letaknya di tengah? :)

Naz said...

Ab..
Jadi kita bukakan mata hati..

Naz said...

Waalaikumsalam wbt Redynne..
Saya pun suka kat Fatima. mata dia buatkan hati rasa tenang dan gembira.. betul, mata x menipu.. mulut saja yg kuat menipu..

nazz said...

Ko tertinggal satu... the most handsome guy in the world... aku la.. wak ka ka.. ki kikki

Naz said...

nazz..
iyolah pokcik oi... kau lah jejaka yg paling hensem di alam fana ni.. pesal nama kita sama, kita nampaknya sama2 hensem lah... hahaha...

Sulela said...

Rasa nak pengsan aku gelak ngan komen Nazz...hahahaha.

Aku suka sangat baby Fatima...alalalaaaa...tomeinya diaaaaa. Rasa nak cium2 je... Dan mata budak perempuan tu ada iras2 Monalisa...ada tak? Dan kuda tu... rasa nak peluk2 manja lak ngan dia... Dan pokok tu....first time aku tengok. Betul ke bubble tu? Kalau aku cucuk, pecah tak?

hysMan.. said...

klu ibu jarik letak ditengah..cacat lor..
hehe..betui kaa??

nampaknye ramai yg dok suka kat wajah bakal anak ku Fatima..adoii..
cun gilerrrr..geram woo..

Nazz ckp cam tu ade gak org yg tak senang dudok nak jugak interprem..
takpolah amek ler kamu berdua setelah sekian lame ku pegang title lelaki terhensem didunia..hahaa..gwa da jemu woo..
hihi..

Naz said...

Lela..
Nazz tu 'raja kain pelikat' (kalo pompuan ratu kebaya) kat kg dia. x der sapa yg boleh chalen kehenseman dia 9 tahun berturut2..

Aku pun suka ngan kechomelan baby Fatima. Mata dia lg cun dr monalisa.. kalo ko peluk kuda tu, dia akan terkejut dan berlari smbil ko terlompat2 atas badan dia.. hahaha
pokok tu, ntahla.. aku x pernah tau pun ada bunga mcm buble buih. kalo cucuk rasanya dia cucuk ko balik kot??

Naz said...

Man..
Betoi la tu.. cantikkan ciptaan Tuhan ni..?

kalo baby Fatima dah besar mungkin jadi kegilaan jejaka di daerah dia. memang chumil tahap 8 petala. kalo bakal bini ko bakal mengandung, ko suruh dia tengok gambo baby Fatima hari2. nak kasik kenan..

hahaha... iyolah. ekau la jejaka paling hensem di alam fana ini... x der saper buleh calen..

hysMan.. said...

Sungguh menakjubkan!!
insyaAllah nnt aku kasi bakal bini akunatap muka baby fatima nih dan gambaw ex aku CT tu..kasi kenan..
hahaa..insyaAllah..

waa..bunyi manyak sad lorr..
yg sebenonye,juri tu salah bagi title ghupanya yg aku dok pegang tu lelaki terburuk didunia..
aiyoo..manyak sedeyyy woo... :(
hehe..

Naz said...

ish.. x habis hang dng cik ct tu. nanti dato k marah baru tau.. hehehe... suruh bakal bini ko tatap gambo baby Fatima sekeping dah la.. :)

org gila x mengaku gila.. org hensem x mengaku dia hensem... hahaha..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

semua org suka tgk benda yang cantik

Naz said...

Anem..
Betul tu.. benda2 yg cantik boleh menyejukkan mata yg memandang..

hysMan.. said...

dato k marah bio ler..aku tak kaco die pon,yg aku kaco ct nyer je..
hehe..

so org giler tu hensem la??
hahaa..
tapi skrg nih org gila pon da boleh tau dorang mmg giler jadik biarkn die giler dgn kehenseman die..huhu..

Anem tp bagaimane pula dgn benda yg buruk??

Naz said...

ish.. hang ni bior btul. cuba la kaco...

adeh... aku dah fening dng ayat falsafah ko tu... hahahaha...

hysMan.. said...

aku tgh berusaha la nih..
hehe..

ko fening aku lagi fening..

Anonymous said...

buy diazepam online diazepam withdrawal after short term use - diazepam dosage in elderly

Anonymous said...

xanax buy online no prescription xanax uses side effects - order xanax

Anonymous said...

buy xanax online xanax drug schedule - best place buy alprazolam

Anonymous said...

buy valium online valium 2.5 mg - buy valium online in uk

Anonymous said...

diazepam half life diazepam dosage in alcohol withdrawal - buy diazepam powder

Anonymous said...

discount ativan ativan dosage hospice patients - treatment for ativan addiction

Anonymous said...

generic xanax buy xanax legally - xanax drug test long does stay your system

Anonymous said...

buy ativan lorazepam no prescription canada - feel high ativan

Anonymous said...

cheap ambien no prescription ambien cr keeps me awake - ambien withdrawal migraines

Anonymous said...

buy soma online no prescription soma drug forum - soma medication picture

Anonymous said...

buy valium online legally valium suppositories - buy generic valium online no prescription

Anonymous said...

soma buy soma online no prescription mastercard - buy cheap hgh - somatropin

Anonymous said...

soma for sale carisoprodol zyrtec - cost of carisoprodol 350 mg

Anonymous said...

buy valium online buy valium online uk legally - buy valium online australia no prescription

Anonymous said...

buy soma carisoprodol and tylenol - carisoprodol urine drug test

Anonymous said...

buy ambien online without prescription ambien sleep diary - ambien benzo drug screen

Anonymous said...

ambien pharmacy can i buy ambien online - ambien mayo clinic

Anonymous said...

valium depression effects of valium abuse - cheapest place buy valium online